Нова игра Mafia най-накрая официално в процес на разработка

Съдържание:

Нова игра Mafia най-накрая официално в процес на разработка
Нова игра Mafia най-накрая официално в процес на разработка
Anonim

Тази седмица се навършиха двадесет години от появата на първата мафия. За да отпразнува, Роман Хладик от Hangar 13, настоящият разработчик на игрите Mafia, даде интервю за франчайза. Той също така официално посочи какво е подготвило студиото за сериала.

Hladík посочи, че е в процес на разработка нова игра Mafia, за която се носеше слух. Все още не е известно дали се отнася за Mafia 4, която ще се развива малко по-далеч във времето, тъй като генералният мениджър на Hangar 13 може да сподели малко подробности.

Новата мафия предистория ли е?

Освен факта, че вече имаше съобщения в коридорите, че Hangar 13 ще работи върху нова игра Mafia, имаше и други слухове за играта. Например, Ник от подкаста на XboxEra твърди, че новата игра Mafia ще бъде предистория, чието действие се развива в Сицилия. Историята ще се фокусира върху Дон Салиери.

Salier е важен герой в първата игра Mafia. Това също не би било странно, защото Hangar 13 дойде през 2020 г. с Mafia Definitive Edition. Това е римейк на оригинала, в който историята е леко коригирана и по-специално геймплеят и графиката са преработени. В нашия преглед римейкът получи 9.

Популярна тема