NBA 2K17 версия - Пет неща, които трябва да знаете

Съдържание:

NBA 2K17 версия - Пет неща, които трябва да знаете
NBA 2K17 версия - Пет неща, които трябва да знаете
Anonim

На 20 септември най-новото допълнение към серията NBA 2K ще бъде пуснато на PS3, PS4, Xbox 360, Xbox One и PC. Това е вече осемнадесетата част от поредицата и обещава да бъде реалистично баскетболно изживяване. Нямате търпение да се върнете на баскетболното игрище? Прочетете тук всичко, което трябва да знаете за NBA 2K17!

5. Холандски щрих в саундтрака

Нова игра от серията NBA 2K естествено идва с нов саундтрак. Плейлистът на NBA 2K17 включва песни от Imagine Dragons, Grimes и Noah Shebib, наред с други. Хип-хоп песни от Outkast и Jay Z също могат да бъдат намерени в плейлиста.

Не спира дотук, защото в списъка всъщност има песен от двама холандски изпълнители. Никой друг освен Lil 'Kleine и Ronnie Flex допринасят за плейлиста на NBA 2K17 с песента им Call Me Op!

Плейлистът за NBA 2K17 се състои от повече от 50 различни песни от различни жанрове. Така че има по нещо за всеки!

4. Нова история на MyCareer

Режимът MyCareer се завръща в NBA 2K17, разбира се! В NBA 2K16 трябва да видим малко повече за тъмните страни на това да станеш професионален баскетболист. Все още не се знае много за историята на NBA 2K17, но вече са известни няколко неща за главния герой!

Режимът MyCareer в NBA 2K17 разказва историята на измисления баскетболен играч Джъстис Йънг, изигран от актьора Майкъл Б. Джордан. Много сме любопитни да видим как ще се справи актьорът (който споделя името си с един от най-известните баскетболисти в историята) в NBA 2K17.

3. Сега още по-реалистично

Игрите NBA 2K изглеждат малко по-красиви и реалистични всяка година, но за NBA 2K17 2K е още по-трудно. Например, много внимание е обърнато на това различните стаи да бъдат толкова реалистични, в които отборите ще се състезават един срещу друг. Взето е предвид всичко - от падането на светлина до поставянето на джъмботроните. Всичко, за да даде на играчите още по-добро NBA 2K изживяване.

Геймплеят също е по-реалистичен от всякога, според самия 2K. Мачовете срещу компютъра ще се чувстват много по-автентични, отколкото в предшествениците. Това е голямо обещание от 2K и ние нямаме търпение да го изпробваме сами!

2. Три различни издания

Истинските фенове на NBA 2K ще могат да избират от три различни версии с предварителна поръчка тази година. Например, има Early Tip-off Edition, с което можете да влезете на баскетболното игрище от 16 септември. Освен това получавате някои допълнителни DLC елементи и 5000 VC (виртуална валута) с тази версия. Добра сделка, която ви позволява да започнете с играта малко по-рано!

В допълнение към Early Tip-off Edition, има и две издания, които почитат наскоро пенсионирания баскетболист Коби Брайънт. Това са Kobe Bryant Legend Edition и Kobe Bryant Legend Edtion Gold. С Kobe Bryant Legend Edition получавате използваеми в играта обувки, риза, качулка, 30 000 VC, кожи за вашите контролери и много повече.

Kobe Bryant Legend Edtion Gold съдържа цялото съдържание на Kobe Bryant Legend Edition и отива дори по-далеч с 24 чифта обувки на стойност 70 000 VC.

1. Dream Team

Така нареченият Дрийм Тийм, който спечели златото на Олимпиадата през 1992 г., разбира се е легендарен, но как биха се справили срещу съвременните топ играчи? NBA 2K17 може да ни отговори на този въпрос, защото ако поръчате предварително играта, можете да изтеглите целия отбор като допълнително DLC.

Меджик Джонсън, Лари Бърд, Майкъл Джордан и всички други велики играчи от 1992 г. ще се изправят срещу Пол Джордж, Кевин Дюрант и Драймънд Грийн. Сбъдната фантазия за истински баскетболни фенове.

Освен това, добавянето на Dream Team към NBA 2K17 разбира се ще ви донесе чиста носталгия. Във всеки случай, много сме любопитни дали мъжете от 1992 все още могат да победят настоящите топ спортисти!

NBA 2K17 излиза в магазините на 20 септември. Въпреки това, предварителните поръчки на Early Tip-off Edition ще пристигнат в петък, 16 септември.

Популярна тема