NBA 2K17 Преглед - Най-добрата баскетболна игра на всички времена

Съдържание:

NBA 2K17 Преглед - Най-добрата баскетболна игра на всички времена
NBA 2K17 Преглед - Най-добрата баскетболна игра на всички времена
Anonim

Поредицата NBA 2K е известна от години с високото ниво на реализъм и разнообразие от режими, които можете да намерите в игрите. Тази година не е изключение, защото човече, човече, човече, отново е купон, за да изпробвате обновените режими за първи път. Започваме с най-силната страна на NBA 2K17: MyCareer.

Преглед на NBA 2K17
Преглед на NBA 2K17

Най-доброто изживяване с MyCareer досега

За да преминем направо към въпроса, MyCareer на NBA 2K17 е най-доброто и най-реалистично изживяване досега. Вие контролирате себе си, започвайки като перспективен в колежа, след това в зависимост от това колко добре сте играли в колежа, вие сте избрани заедно с вашия приятел Джъстин Йънг, която се играе от актьора от Creed Майкъл Б. Джордан. Заедно с него ще трябва да се изкачите в НБА, където влизате като новобранец, за да спечелите евентуално MVP (Най-полезен играч) един ден.

В тези мачове веднага ще се натъкнете на нещо ново: Dynamic Duos. Някои играчи имат специална връзка с друг играч и ако са на терена по едно и също време, и двамата получават тласък. В MyCareer това работи малко по-различно: ако ви дадете Justise или Justise 5 асистенции, активирате Портокалов сок. Това ви дава възможност да контролирате както себе си, така и Justise, значително подобрявайки и двете си статистики.

Също така, дните, в които нямате мачове, почивните дни, се подобриха много. Докато миналата година можехте да правите едно нещо и да избирате между вашия отбор, вашите спонсори или тренировка, вашият почивен ден в NBA 2K17 се състои от множество тренировки, спонсорски сделки или време с феновете. Вие наистина живеете като играч от НБА и това прави MyCareer действително безкрайно годна за игра.

Това, което си отиде от NBA 2K16, е линейният ход на събитията на Спайк Лий. Те са заменени от вашите собствени избори, така че от време на време изглежда повече като RPG. Редица избори, които трябва да направите, засягат цялата сюжетна линия на MyCareer, карайки ви тайно да искате да започнете друга MyCareer, но в напълно различна позиция, за да видите къде ще стигнете.

И когато приключите с офлайн частта на вашата MyCareer, винаги можете да започнете с MyPark, Pro-Am и вашия собствен MyCourt.

Преглед на NBA 2K17
Преглед на NBA 2K17

MyGM е невероятно изчерпателен и дълбок

Режимът MyGM, режимът, в който поемате контрола над отбор от NBA, е по-обширен от всякога. Започва веднага след като изберете отбор. Не сте доволни от избрания от вас отбор? Не се притеснявайте, можете също да започнете миналогодишния извън сезона, за да направите правилния избор. След това правите свой собствен под, на който да играете, собствено облекло и собствено лого.

Можете дори да обявите среща в края на сезона, където могат да се подават предложения за промяна на правилата. Искате ли часовникът за удар да издържи по-дълго? Или че съществуващите правила се изменят? Всичко е възможно. Освен това, преди началото на първия ви сезон, можете да изберете дали искате да играете със съществуващите отбори или с повече отбори. Толкова много опции!

Всичко това е в допълнение към вече съществуващите функции, като избор на треньорски щаб, търговия с играчи, работа с финанси или с морала на вашите играчи, треньори и треньори и договорите на играчите.

Преглед на NBA 2K17
Преглед на NBA 2K17

NBA 2K17 диша, чувства и живее баскетбола

Автентичността и реализмът растат в NBA 2K17. Да, в минали игри от следващо поколение това вече беше така, но в 2K17 е дори стъпка по-висока. Има определени нововъведения, които гарантират, че наистина се чувствате като в НБА и това е страхотно за изживяването, което имате с играта.

Например, добавени са не по-малко от 10 нови коментатора. Крис Уебър, Дейвид Олдридж, Брент Бари, Дорис Бърк и Стив Смит, наред с други, бяха добавени и те предоставят цял нов арсенал от изявления. Уебър, Бари, Бърк или Смит ще започнат с редовното дуо Кевин Харлан и Грег Антъни, като Дейвид Олдридж ще дава интервюта в кулоарите. Тези коментатори, с изключение на Кевин Харлан, Грег Антъни и Дейвид Олдридж, се различават в зависимост от мястото. Ако играете в Сакраменто, имате Уебър, ако играете в Ню Орлиънс, чувате Бари да говори, а в лигата е различно.

Има и ново аудио. Много ново аудио. 2K беше във всички арени на НБА, записвайки звука на топките, подскачащи по пода, звука, който зумерите издават, когато една четвърт приключи, часовникът за удар е на 0 или когато има смени, добре познатата мелодия, която Again, тя се различава за всяка арена: не спира дотук. Те също така предоставиха най-епичното шоу на полувремето някога: по време на полувремето вече можете да видите професионални забивки, които използват батути, за да хвърлят най-лошите забивки: истинско удоволствие за гледане.

И след това нещо друго: графиката. Играта изглежда страхотно тази година! Ясно се вижда, че 2K е добавил много нови ефекти, защото понякога не знаехме дали играем игра или наистина играем баскетбол. Пот по лицата на играчите, мрежата на коша, която „наистина“се движи: продължава и продължава.

Нови функции и по-добър баланс в MyTeam

MyTeam, баскетболният вариант на FUT, отново претърпя редица нововъведения тази година. Един от тях беше споменат по-рано: Dynamic Duos. Това е - потенциално - опустошителна комбинация от двама играчи, които повишават уменията си един на друг, когато стоят заедно на пода. Само си представете: Стивън Къри и Клей Томпсън, Splash Bros, които оставят опонента потопен в тройки или Винс Картър и Ричард Джеферсън, които хвърлят някакви забивки на Dragonball Z върху главата на опонента: не е лоша перспектива, нали?

Балансът също се е подобрил значително в сравнение с миналата година. Когато рейтингите на играчите започнаха от 94 миналата година, сега започват от 85 или по-ниско. Това е, за да се предотврати, както миналата година, в даден момент 99 след 99 оценени карти да бъдат раздадени от 2K. Този рейтинг 85 от ЛеБрон Джеймс, например, предлага място за подобрение и гарантира, че скоро ще можем да играем с множество версии на една карта, където една карта може да стреля по-добре, например, докато другата може да защитава по-добре.

Въведена е и нова система за дрибъл. В NBA 2K16 системата за дрибъл основно се състоеше от характерни движения (които принадлежат на конкретен играч), които бяха нанизани заедно чрез анимации, така че да не правите нищо сами. В NBA 2K17 тази идея е преработена и е гарантирано, че вече можете да правите тези анимации сами, чрез правилното време и натискане на правилните бутони. Ето защо нашият съвет е: когато играете с непознат играч за първи път, тествайте неговите дрибъли, за да не се сблъскате с изненади.

Тази нова система има огромно влияние върху двата най-играни режима на онлайн игра: MyTeam и MyPark. Там, където се справихте само с няколко посредствени анимации миналата година, сега не просто трябва да засичате всичко точно, но и да се уверите, че използвате правилните дрибъли в точното време. Това разделя лошите играчи от добрите, което е много добре за взаимната конкуренция.

Преглед на NBA 2K17
Преглед на NBA 2K17

Против?

Няма ли нещо лошо в NBA 2K17? Е, само някои дребни неща. Например тесни играчи като Кевин Дюрант и Стивън Къри не излизат напълно добре от сканирането на тялото, шоуто на полувремето с Шак, Кени и Ърни едва е подновено и топката от време на време отскача странно след тъч, когато някой се опита да го отнеме..

Единственият трън в очите, който се откроява малко, е липсата на Draft Mode в MyTeam. Режимът, добре познат от FIFA и Madden, щеше да направи MyTeam много по-забавен и е жалко, че липсва тази година.

Ревю на NBA 2K17 - Заглавието „Най-добрата спортна игра на всички времена“е готово за грабване

Като цяло, NBA 2K17 е най-добрата баскетболна игра, правена някога. Красивата графика, изключително реалистичната MyCareer, обширният MyGM, обновената и по-добра система за дрибъл и по-добре балансираният MyTeam: това е истински купон. Дори дребни пропуски и грешки не могат да променят това. Дали това ще бъде най-добрата спортна игра на всички времена, предстои да видим във FIFA 17, защото това също обещава нещо.

Плюсовете и минусите

  • Най-добрата моя кариера досега
  • Красива графика
  • House-висок реализъм и автентичност
  • По-добра система за дриблиране
  • По-добре балансиран MyTeam
  • Много обширен MyGM
  • - Без режим на чернова в MyTeam

Популярна тема