NBA 2KVR Изживяване, обявено от 2K

Съдържание:

NBA 2KVR Изживяване, обявено от 2K
NBA 2KVR Изживяване, обявено от 2K
Anonim

NBA 2KVR Experience беше обявено от 2K днес. В играта ще излезете на терена с NBA All-Star Пол Джордж и ще участвате в различни мини-игри. NBA 2KVR Experience ви позволява да играете баскетбол както никога досега.

Вие като играч можете да участвате в различни мини-игри: „стрелба с три точки“, упражнение за скорост и поставяне и „Отброяване на звънеца“. Като играете тези мини-игри, ще спечелите различни Gatorade Boosts, които след това можете да използвате, за да подобрите собствените си умения.

При „стрелба от три точки“вие ще седите зад линията за 3 точки и трябва да постигнете възможно най-много хвърляния. Докато снимате, Пол Джордж ще ви дава съвети и насърчение. В крайна сметка целта ви е да завършите възможно най-високо в класацията, нищо не се знае за другите режими в момента.

2K демонстрира VR поддръжка с NBA 2KVR Experience

NBA 2KVR Experience не е първата VR игра, която пуска 2K. 2K също пусна Carnival Games VR по-рано тази година. Въпреки че и двете са сравнително малки игри, това е стъпка в правилната посока да играете големи заглавия във VR по-късно.

Като пуска по-малки заглавия, 2K може да тества как работи VR. Ето защо пускането на NBA 2K VR игра толкова бързо е доста изненада, но ако това NBA 2KVR Experience се продава добре, това може да е причина 2K да прави повече VR игри. NBA 2KVR Experience ще бъде наличен на 22 ноември за PlayStation Vr, HTC Vive и Samsung Gear VR.

Ако 2K направи още VR игри, кой франчайз наистина искате да видите във VR? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема