NBA и Take-Two стартират NBA 2K eLeague

Съдържание:

NBA и Take-Two стартират NBA 2K eLeague
NBA и Take-Two стартират NBA 2K eLeague
Anonim

С цел да дебютира през 2018 г., тази игрална лига се състои от отбори, водени от истински франчайзи на NBA. Отборите ще се състоят от петима професионални eSports играчи, които ще играят с аватари, създадени от тях. Ще бъде спазен и официалният формат на баскетболната лига. Това се състои от редовни мачове през игровия сезон и последващи плейофи до финала на шампионата.

Връзка между NBA и Take-Two за NBA 2K eLeague

Според Адам Силвър от NBA, лигата е създадена, за да предложи на играчите нещо специално в общността на електронните спортове. В допълнение, силната връзка между NBA и серията 2K само ще се засили, според Strauss Zelnick, главен изпълнителен директор на Take-Two с пристигането на NBA 2K eLeague.

С това ново състезание Take-Two и NBA имат обща цел да ускорят бързо развиващите се електронни спортове и да направят състезанието още по-вълнуващо.

Връзката между NBA и Take Two датира от 1999 г. с първата част от серията NBA 2K. Най-новата версия е NBA 2K17, която също е най-високо оценената годишна спортна игра от това поколение конзоли и най-високо оценената в историята на серията NBA 2K. Към днешна дата са продадени 7 милиона копия от тази версия и 68 милиона копия от цялата серия.

Популярна тема