NBA Playgrounds излиза още този месец

Съдържание:

NBA Playgrounds излиза още този месец
NBA Playgrounds излиза още този месец
Anonim

NBA Playgrounds е баскетболна игра, базирана на играта NBA Jam от 2010 г. NBA Playgrounds може да се играе както офлайн, така и онлайн и можете например да играете турнири с други играчи. Докато напредвате в играта, отключвате все повече и повече играчи от един от 30-те отбора на NBA в играта. NBA Playgrounds включва настоящи и бивши играчи на NBA и още звезди от най-добрата баскетболна лига на Америка ще бъдат добавени след пускането на играта.

Издаването на NBA Playgrounds е на 9 май

В допълнение към новите играчи можете също да отключите нови движения за своите играчи и да ги направите по-добри. Със системата Lottery Pick вие сте възнаградени за хубави ходове и добра игра. Движенията, които можете да правите, са много преувеличени, тъй като това е аркадна игра като баскетбол. Получавате гол чрез потапяне, правене на тройка или хвърляне на две точки.

NBA Playgrounds беше обявен миналия месец и ще излезе на 9 май за Nintendo Switch, PS4, Xbox One и PC. Играта ще струва 19,99 евро и ще бъде само дигитална версия. Файлът на играта е 7,4 GB, така че се уверете, че имате достатъчно място в паметта на вашата конзола.

Популярна тема