NBA 2K19 Преглед - Една стъпка по-близо до истинското нещо

Съдържание:

NBA 2K19 Преглед - Една стъпка по-близо до истинското нещо
NBA 2K19 Преглед - Една стъпка по-близо до истинското нещо
Anonim

NBA 2K19 е най-добрата баскетболна симулационна игра. Всяка година играта изглежда става все по-реалистична, включително миналата година, когато излезе NBA 2K18. Тази година движенията с дрибъл са още по-реалистични, лицата на играчите и треньорите изглеждат като истински, а режимът MyCareer отново е превъзходен. Особено за графиките тази година трябва да умреш!

Графиката е малко по-реалистична

Всъщност подобрената графика е едно от условията за пускането на нова NBA игра. Може би от всяка спортна симулационна игра. Графиката на NBA 2K18 вече беше на висок стандарт, но в най-новата игра на NBA 2K е още по-далеч.

Първо, прическите и брадите на всички играчи са актуални. Просто погледнете Джеймс Хардън, който също е известен като Брадата. Разбира се, много неща могат да се променят за един сезон и най-новите сканирания на лица са добавени към NBA 2K19. Освен това играта изглежда е станала малко по-реалистична. В кътсцените изглежда, че гледате истински мач от NBA, ако не обръщате достатъчно внимание. Поне по отношение на графиката.

Един от лошите аспекти на играта е, че в таймаутите на един от отборите катсцената често е една и съща. Винаги виждате различен играч да пие от бутилка вода по абсолютно същия начин. След няколко поредни тайм-аута това става малко уморително. Също така в режим MyCareer кътсцените често са същите, но това е единственият недостатък.

Джанис Графика
Джанис Графика

MyCareer прави това, което прави от години

Режимът MyCareer отново е много добър тази година. За много хора MyCareer е един от най-важните режими на серията NBA 2K. Този режим е години по-напред от сюжетния режим на футболния гигант FIFA. Има много повече опции и историята наистина се влияе от изборите, които правите. Също така в NBA 2K19 са направени няколко подобрения в сравнение с NBA 2K18.

Новият режим на кариера в NBA 2K19 се нарича The Way Back. Вие преминавате през живота като AI в този режим. Този път не започваш в американския колежански баскетбол, а в Шанхай. Така че наистина трябва да свършите малко работа, преди да блеснете на най-високата сцена, НБА.

От Китай се връщате обратно в Америка, където пристигате в Лос Анджелис. Разбира се, надявате се, че можете веднага да започнете работа за LA Lakers, но нищо не може да бъде по-далеч от истината. Играете там за Fort Wayne Mad Ants в G League. Това е лигата, в която трябва да се развивате с крайната цел да преминете към голямата момчешка лига, НБА.

Така че след като поставите себе си в светлината на прожекторите в Китай и в G League, вие сте готови за голямата работа. След това можете да бъдете избран от един от отборите на NBA. Има отбори с интерес, но не всички отбори са еднакво заинтересовани. Тук трябва да направите избор между игрови минути или игра с някой от претендентите за шампионата. Вървите ли право към крайната цел? А именно спечелване на шампионски пръстен или искате първо да развиете себе си с по-слаб отбор? Изборът е твой! MyCareer е добра както винаги, но понякога се оплакваше от MyTeam. Все пак има някои страхотни нови функции на MyTeam.

Моята Кариера
Моята Кариера

Промени в MyTeam поради законодателство в Холандия

Току-що говорихме за сюжетния режим на FIFA и че версията на NBA е много по-добра. Това всъщност не се отнася за режима MyTeam на NBA в сравнение с FIFA Ultimate Team. Все пак има редица нови функции, които със сигурност ще дадат тласък на MyTeam.

Предизвикателствата за един играч в NBA MyTeam ще останат достъпни през цялата игра. Така че дори ако купите играта по-късно, пак можете да изпълните предизвикателствата от предишни седмици. Това е страхотно, защото по този начин можете да отключите всички награди. Наистина можете да използвате тези награди.

Една от най-големите промени в MyTeam е липсата на промяна за целия свят. В Холандия кутиите за плячка от NBA MyTeam са забранени от април тази година. VC, валутата в играта, все още може да бъде закупена за отваряне на пакети.

В Холандия вече не можете да използвате Аукционната къща. Това е мястото, където можете да купувате и продавате играчи. Така че ще трябва да вземете всички играчи, които можете да използвате от пакетите. Това разбира се променя значително играта за холандските играчи.

Моят отбор на НБА
Моят отбор на НБА

Побеждавайки всички

Това, което също прави режима на игра различен е MyTeam Unlimited. Това е състезателен онлайн режим, който ви позволява да отключвате различни награди. Целта е да спечелите възможно най-много от дванадесетте изиграни мача, преди да загубите три. Хубавото на този режим? Няма никакви ограничения, така че наистина можете да играете със собствените си NBA All-Stars.

Друг нов режим на игра е Тройна заплаха. Това е режим за един играч, който ви позволява да отключвате различни награди. В този режим играете с трима играчи срещу AI. Целта е да победим всичките 30 отбора от НБА. Когато победите отбора за първи път, получавате допълнителни точки.

Започвате в шеста дивизия и си проправяте път до върха. Във всяка дивизия трябва да победите всички отбори от НБА. Когато победите всичките шест дивизии, ще отключите седма дивизия. Можете да продължите да ги играете и за това получавате и най-добрите награди. Съществува и онлайн режим със същата концепция. Друга нова функция е в MyTeam и MyCareer и е подобрена версия на системата за пожар в NBA 2K18.

Геймплей с новата система Takeover

Системата Takeover е една от най-добрите нови функции на NBA 2K19. Това е малко като функцията за запалване от предишни игри на NBA, но е много по-добре развита. Целият екип може дори да се запали!

Точно както в реалния живот, сега един играч може да поеме играта, като наистина доминира над цялото поле. ЛеБрон Джеймс няма изведнъж да може да дриблира като Кайри Ървинг и Стивън Къри, защото това би било нереалистично. Неговата сила, хладнокръвие и яростни забивки ще излизат все повече на преден план.

Силните страни на играча, разбира се, са различни за всеки играч и тези качества се подчертават, когато системата Takeover е активирана. Така че всеки играч може да поеме мача по свой собствен начин и да повлече отбора си към победата.

Кемба Уокър може да дриблира сам между трима мъже, а Янис Адетокумбо забива дори най-големите защитници. Това е реалистично допълнение, защото в реалния живот това също може да се случи.

Краденето на топка в NBA 2K19 също се е подобрило значително спрямо предходните години. В предишните игри понякога имахте проблеми, когато се чувствахте сякаш се опитвате да откраднете топка, която лесно можете да притежавате. Това някак си не проработи, но в 2K19 върви много по-гладко. Може би твърде гъвкав в някои случаи, но все още има много подобрения в сравнение с NBA 2K18. Всички нови функции и модифицираните стари функции създават завършена NBA игра.

НБА Кемба Уокър в Джърси на Голдър Стейт Уориърс
НБА Кемба Уокър в Джърси на Голдър Стейт Уориърс

Ревю на NBA 2K19 - още едно малко по-добро

Има смисъл, че в сериали като NBA 2K няма напълно различна игра на тепиха всяка година. Малките неща се коригират всяка година, за да направят изживяването още по-реалистично. И тази година отново успяхме.

NBA 2K19 е общо взето всичко, което бихте очаквали от баскетболна симулационна игра. Движенията на дрибъла отговарят на реалността. Със системата Takeover можете да доминирате в мач както никога досега, точно както в истинската НБА. Има някои хубави нови функции на MyTeam, които ви позволяват да отключвате награди. Като цяло, NBA 2K е малко по-близо до истинското нещо с най-новата игра.

Плюсовете и минусите

  • Графиката е една стъпка по-добра
  • Добри допълнения към MyTeam
  • Моята кариера остава топ
  • - Катсцените често са еднакви

Популярна тема