10-те най-добри Xbox One X подобрени игри

Съдържание:

10-те най-добри Xbox One X подобрени игри
10-те най-добри Xbox One X подобрени игри
Anonim

Тази статия е за най-добрите Xbox One Enhanced игри. Искате ли да знаете какво може да предложи PlayStation 4 Pro по отношение на игрите? След това разгледайте статията за най-добрите подобрени игри за PS4 Pro!

Повечето основни игри за Xbox One получиха голямо надграждане около пускането на Xbox One X, което означава, че има повече плюсове в дадена игра. Например, помислете за добавяне на HDR, 4K, 60 кадъра в секунда или дори Dolby Atmos.

Върху това се фокусираме в тази специална игра, която получи повечето от горните допълнения. Ако една игра работи с 60 кадъра в секунда както в HDR, така и в 4K, тогава тя определено заслужава място в тази статия!

F1 2017

Започваме списъка с най-добрите Xbox One X Enhanced игри с F1 2017. Играта излезе през август, три месеца преди пускането на Xbox One X, и беше надстроена на по-късен етап, когато мощността на тази конзола може да се използва оптимално.

От актуализацията на Xbox One X на F1 2017, официално лицензираната игра Formula 1 има HDR поддръжка, показвайки както тъмните, така и ярките изображения много по-добре. Това ли е единственото нещо? Не, защото състезателната игра може да се играе в 4K резолюция с около 60 кадъра в секунда. Никога не сте изпитвали Формула 1 в игри като тази!

Средната земя: Сянката на войната

Без 60 FPS за Middle-Earth Shadow of War, но HDR и 4K резолюция. Звучи добре за RPG с огромен отворен свят. Имайте предвид, че 4K разделителната способност не е чисто 4K, а подобрен вариант.

Не че трябва да разваля забавлението, защото с или без истински 4K, Middle-Earth Shadow of War е една от най-добрите Xbox One X Enhanced игри, която ще погълне необходимите часове от живота ви. Нищо чудно, че играта получи 8 в прегледа на Middle Earth Shadow of War.

Forza Motorsport 7

В навечерието на пускането на Xbox One X, имаше много опити за справяне с великолепието, което Forza Motorsport 7 може да предложи на новомодната игрова конзола. Наистина не е изненадващо, защото състезателят се възползва на сто процента от възможностите, които Xbox One X предлага.

По този начин играта вече изглежда много добре. Дъждовните локви се отразяват красиво, колите блестят както никога досега, а веригите са изключително детайлни. И дори не сме споменали поддръжката на HDR, 4K и кадровата честота от 60 кадъра в секунда! Ако искате Xbox One X, купете тази игра!

Възходът на Tomb Raider

Уау, имаше много шум около ексклузивността на Rise of the Tomb Raider за ограничено време за Xbox One! Играта беше пусната в края на 2015 г. само за Xbox One и 360 и беше пусната едва година по-късно за PlayStation 4.

Това влияе ли върху качеството на играта? Не, защото дадохме на последното приключение на Лара Крофт чистите 7,5 в нашия преглед. Тази цифра може да е малко по-висока сега, особено технически, тъй като Rise of the Tomb Raider е една от най-добрите Xbox One Enhanced игри, тъй като играта поддържа HDR, 4K и има кадрова честота от 60 FPS.

Gears of War 4

Въпреки че Forza Motorsport 7 е най-нашумената от всички Xbox One X Enhanced игри, Gears of War 4 на Xbox One X има повече предимства. Стрелецът не само използва кадрова честота от 60 FPS, HDR и 4K, но и Dolby Atmos. Последното е специална звукова техника, която кара звуците в играта да звучат така, сякаш се случват физически около вас.

По този начин Gears of War 4 предлага оптималното Xbox One X изживяване. Технически е добре. Също така по отношение на геймплея, както можете да прочетете в прегледа на Gears of War 4.

Halo 5: Guardians

Halo 5 вече празнува своята трета годишнина тази година, но това не означава, че всепризнатият шутър стои технически зад другите Xbox One X игри. Всъщност Halo 5 е технически една от най-добрите Xbox One X Enhanced игри.

Ако играете Halo 5 с подходящия хардуер (Xbox One X и 4K телевизор), изживяването е апетитно. Играта поддържа HDR, 4K и работи с 60 кадъра в секунда. Разбира се, честотата на кадрите вече беше постигната на оригиналния Xbox One, но в комбинация с другите технически добавки това наистина дава приятно изживяване.

Историята на супер късметлия

Super Lucky's Tale е платформинг с винаги веселата лисица Лъки в главната роля. И когато говорим за весело, наистина говорим за весело. Лъки винаги е в добро настроение, вижда хумора във всяка ситуация и не може да бъде натъжен. Дори когато е в беда и е преследван от орди врагове.

Въпреки че Super Lucky's Tale изглежда доста детински, техническите факти не лъжат. Платформърът може да се играе в 4K на Xbox One X. Като черешка на тортата има и честота на кадрите от 60 кадъра в секунда, което ви дава много гладко изживяване, когато играете играта. Това също е разрешено, ако играта е пусната в същия ден като самия Xbox One X.

Assassin's Creed Origins

Игрите Assassin's Creed може да са известни като технически по-слабо развитите игри, но с Xbox One X версията на Assassin's Creed Origins Ubisoft свърши страхотна работа. И това може да се каже, защото технически не е лесно да се избута максимално игра с голям свят като в Origins.

Ето как играта изобщо изглежда красива на 'X'. Особено ако стоите на върха на пирамида и гледате към необятния Египет от Assassin's Creed Origins. На Xbox One X можете да направите това в 4K с HDR.

NBA 2K18

NBA 2K18 е красива игра сама по себе си, да не говорим, когато играете версията за Xbox One X. Тогава баскетболната игра идва на мястото си.

Играта предлага на Xbox One X поддръжка за почти всяка възможна техника, която предлага конзолата. Например, можете не само да играете NBA 2K18 в 4K и HDR, но можете също да го играете с кадрова честота от 60 кадъра в секунда. Технически перфектна игра, която не може да бъде надмината по отношение на геймплея, както можете да прочетете в ревюто на NBA 2K18. NBA 2K18 с право може да се нарече една от най-добрите Xbox One X Enhanced игри.

Вещерът 3: Див лов

Вече стигнахме до последната от десетте най-добри игри за Xbox One X Enhanced. И този беше актуализиран не много отдавна!

The Witcher 3 беше пусната преди почти три години и днес вече е една от най-красивите съществуващи игри. Да не говорим, ако включите всички екстри, които актуализацията на Xbox One X носи. The Witcher 3 за Xbox One поддържа 4K, HDR и има кадрова честота от 60 FPS. Това обещава да бъде светско изживяване!

Кои според вас са най-добрите Xbox One X Enhanced игри?

Сега, разбира се, има повече Xbox One X Enhanced игри. Някои се възползват максимално от силата на Xbox One X, докато други оставят нещо след себе си. Кои според вас са най-добрите Xbox One X Enhanced игри? Кажете ни в коментарите!

Какво предлага Xbox One X?

Все още нямате Xbox One X, но обмисляте да си купите. Вижте нашия преглед на Xbox One X, за да разберете дали устройството изобщо си заслужава. За да видите кои Xbox One X Enhanced игри са налични, моля, посетете нашия преглед.

Популярна тема