NBA 2K Playgrounds 2 Ревю - Гриндиране през върха

Съдържание:

NBA 2K Playgrounds 2 Ревю - Гриндиране през върха
NBA 2K Playgrounds 2 Ревю - Гриндиране през върха
Anonim

Най-добрият геймплей

Също така в NBA 2K Playgrounds 2 превъзходният геймплей е централен. Скачайте високо с крака, карайте колело, докато дриблирате или салто, докато се забивате; нищо не е твърде лудо за NBA 2K Playgrounds 2. Дори Стивън Къри, най-известен с феноменалните си тройки, скача с глава и рамене над ринга в тази игра, потапяйки топката през собствените си крака след завъртане на 360 градуса. Това никога няма да се случи в реалния живот, но определено не трябва да играете тази игра за това. Въпреки факта, че има доста нереалистични функции в тази игра, всички играчи от НБА са много разпознаваеми.

Лонзо Бол
Лонзо Бол

Над 300 играчи

Играчите не са много реалистични, но можете да ги разпознаете много добре. В NBA 2K Playgrounds 2 има повече от 300 играчи. Играта няма реалистична графика, но всеки играч изглежда като карикатура. Характеристиките на играчите са силно преувеличени, така че веднага да разпознаете световни звезди като Майкъл Джордан и Леброн Джеймс. Но и по-малко известни играчи като Енес Кантер от Ню Йорк Никс се разпознават веднага по преувеличения му външен вид.

Както повечето баскетболни фенове са забелязали, има не само налични играчи, които в момента играят в НБА. Майкъл Джордан, известен също като Най-великият на всички времена, беше споменат по-рано в този преглед на NBA 2K Playgrounds 2. В допълнение към Джордан, играчи като Кевин Гарнет, Шакил О'Нийл, Коби Брайънт и Карим Абдул-Джабар също са налични в аркадната игра на 2K Games. Наистина е страхотно да изпълняваш луди каскади с всички тези легенди от NBA.

Все повече и повече играчи ще бъдат добавяни след стартирането на играта. Близо 200 играчи са готови за това. Това не означава, че ще се сдобиете с първите 300 играча, след като изиграете няколко игри. Без да инвестирате истински пари, отнема много време, за да отключите изобщо няколко нови играчи.

Игра
Игра

Отнема много време без микротранзакции

Фактът, че отключването на играчите отнема много време, не е непременно лошо. Микротранзакциите го правят по-бързо, но това не го прави непременно по-забавно. Постигането на всички трофеи в Diablo III не се прави просто така. Все още не сме отключили всички играчи в NBA 2K Playgrounds и това е добре. Малко по малко нивата на вашия акаунт ще се увеличават и така имате все повече шансове за още по-добри играчи. Този гринд просто прави играта забавна, защото наистина има върху какво да работите и когато вземете Стивън Къри, Джеймс Хардън или Янис Адетокумбо, се чувствате много доволни. И много добър играч, за да победи всеки противник. Самите мачове не са дълги - около три минути - така че това е готина игра, която можете да играете между тях.

Бихте си помислили така, но нищо не може да бъде по-далеч от истината. Недостатъкът на NBA 2K Playgrounds 2 е, че можете да получите играчите по-бързо по различен начин. Можете да инвестирате пари, за да отворите пакети. За повече от двадесет евро купувате All-Star пакет, от който получавате различни козметични артикули, но и нови играчи. Шансът да получите един от най-добрите NBA играчи на всички времена от този пакет е по-висок, отколкото ако не инвестирате пари. Жалко, че това със сигурност е, но за щастие не е краят на света. В допълнение към мултиплейър, играта може да се играе и кооперативна и единична игра. Тогава със сигурност няма да се притеснявате от опоненти, които инвестират много пари в играта.

Геймплей
Геймплей

Два страхотни нови режима на игра

NBA 2K Playgrounds 2 има страхотни опции за един играч и мултиплейър. По този начин можете да играете онлайн срещу други хора. Правите това заедно с приятел или произволен съотборник. Можете също да позволите на компютъра да контролира вашия съотборник. Така че можете да се състезавате кооперативно или онлайн срещу други фанатични играчи. Освен това има режим на дублирани игри на шампионата. Това е състезателен режим, в който могат да се играят различни режими на онлайн игра. Това е мястото, където се съхранява вашата статистика и има класации. Това е ново за NBA Playgrounds.

В единичния играч има и някои готини нови функции. Например, тази година можете да участвате в състезание по три точки за първи път, точно както Клей Томпсън и Стивън Къри правят всяка година. Хубаво допълнение, но след няколко опита сте го видели отново. Това не се отнася за сезонния режим.

Можете да продължите да играете в този режим, защото получавате страхотни награди. Един сезон се състои от четиринадесет мача от редовния сезон и още пет мача в плейофите. Когато излезете победител след изигран сезон, получавате легенда на отбора, с който сте го направили. По този начин можете да събирате добри играчи.

наследство
наследство

Ревю на NBA 2K Playgrounds 2 - Страхотна баскетболна игра

NBA 2K Playgrounds 2 е много забавна. Отнема известно време, за да съберем всички най-добри играчи, но това е добре. Това дава чувство на удовлетворение да бъдете възнаградени за представянето си след спечелен сезон. Онлайн режимът е разширен и дори има състезателен режим. Превъзходният геймплей и графики създават забавна, спокойна баскетболна игра.

Плюсовете и минусите

  • Най-добрият геймплей
  • Над 300 играчи
  • Нови режими на игра
  • - Гринд без микротранзакции

Популярна тема