NBA 2K20 слот трейлър не е проблем според PEGI

Съдържание:

NBA 2K20 слот трейлър не е проблем според PEGI
NBA 2K20 слот трейлър не е проблем според PEGI
Anonim

Трейлърът за баскетболния мач, който излезе миналата седмица, се фокусира върху отборната част на My Team. Изображенията показват как играчите могат да започнат да съставят страхотен отбор и как могат да се печелят пари в играта чрез победа. След това тези цифрови пари могат да се обменят във всякакви мини-игри, като еднорък бандит и други слот машини. Минават всякакви казионни сцени, където всичко може да се отключи. Например, възможно е да отключите пакети и играчи, но шансът за голям играч или изключителен пакет не се разкрива.

Трейлърът на NBA 2K20 показва ли хазарт или не?

Европейската възрастова организация PEGI вече коментира трейлъра за играта, на която е дадена препоръчителна възраст 3+. Организацията съобщава, че е наясно със ситуацията и че 2K е близо до лимита. Все пак, с този трейлър, играта не насърчава хазарта или пристрастяването. Според имейла от PEGI, 2K твърди, че играта не прави това.

Ето защо NBA 2K20 засега няма да бъде етикетирана, че в играта има елементи на хазарт. Препоръчителната възраст няма да бъде коригирана. Има голяма вероятност след това да бъдат предприети допълнителни мерки от органите по игрите на късмета. Това се случи и с GTA V, чието казино беше забранено в много страни.

NBA 2K20 ще излезе на 6 септември за Switch, PlayStation 4, PC и Xbox One.

Популярна тема