Положителни действия около коронавируса

Съдържание:

Положителни действия около коронавируса
Положителни действия около коронавируса
Anonim

Филми и сериали

По-рано чухме, че стрийминг услугите Netflix и YouTube ще намалят качеството на своите потоци. И все пак има и добри новини за съобщаване.

Disney+

Например Disney+ наскоро добави Frozen 2 по-рано. В допълнение, Disney също обяви, че филмът на Pixar Напред идва в стрийминг услугата. Това все още не е потвърдено за Холандия, но има голям шанс скоро да се появи и Onward. Също така Коко: Музикален празник наближава, тази регистрация за концерт идва на 10 април в Disney+.

NPO Start

NPO Start разширява своята оферта с голям брой филми от холандска земя. Сред другите са добавени филмите Publieke Werken, Tony 10, Pietje Bell, Yes Sister, No Sister и Dunya & Desie. В допълнение, всички новини на NOS, вмъкнати предавания, текущи събития и токшоута могат да се следят на живо и да се гледат.

IDFA

IDFA, Международният фестивал на документалния филм в Амстердам, предлага повече от 300 филма и документални филми за безплатно предаване. Офертата е много разнообразна и може да се търси по тема, година или дължина.

Ziggo и KPN

Както Ziggo, така и KPN вече предлагат различни платени канали безплатно. И двамата предлагат четири канала от Филм 1 до 13 април безплатно. Ziggo предава пакета Kids & Comedy безплатно, наред с други, Nick Jr., Boomerang и Comedy Central.

Музика

Особено в това време музиката може да свързва и да дава положителна енергия. Давина Мишел изнесе миниконцерт в Ахой в празна зала. Регистрацията на това е в YouTube. Впечатляващо и красиво, особено версията за 17 милиона души заедно със Snelle.

концерти на Корона

Под прикритието на: ако не можете да отидете на концерт, концертът ще дойде при вас Концертите на Corona предлагат платформа за артисти, които предават поточно концерт. Някои са безплатни, други са платени.

Кенсингтън

Kensington трябваше да свири в Ziggo Dome тази година, но това беше отменено. Вместо това групата пусна видеозапис от по-ранен концерт в залата. Това може да се намери и в YouTube.

Игри

Светът на играта също не е незасегнат. Различни платформи и издатели са направили игри достъпни безплатно. Тук ще намерите избор от офертата.

Редица игри могат да бъдат изтеглени безплатно от Steam:

  • Tomb Raider 2013
  • Лара Крофт и храмът на Озирис
  • Теглене 2
  • Headsnatchers
  • Deiland
  • Goat of Duty

Редица игри също са временно безплатни за игра. Можете да играете Football Manager 2020 в Steam до 25 март.

Epic Games има безплатни игри всяка седмица, включително тази седмица. В момента това са The Stanley Parable и Watch Dogs.

Alto's Odyssey и Alto's Adventure са безплатни за изтегляне от магазина на iOS до 24 март.

Изображение и формуляри

Gamestudio Image & Forms раздават 1000 кода на игри за Switch или Steam. Всичко, което трябва да направите, е да въведете своя имейл, желаната платформа и желаната игра. Когато игрите изчезнат, те скоро ще предлагат всички игри на Steamworld с поне 50% отстъпка.

Спорт

Всички спортни дейности са спрени. Спортистите няма какво да правят, освен да се опитват да тренират. Има различни инициативи, които да позволят на привържениците да изпитат малко спорт.

F1

Формула 1 има различни инициативи. Например целият доклад за Бразилия за 2016 г. беше препубликуван този уикенд. Това състезание със сигурност беше специално за нас, холандците, защото състезанието се проведе изключително мокро. Макс Верстапен кара най-красивото си състезание без победа там, като кара от 14-то до Р3 в последните обиколки. Ето защо F1 има и хубава екстра: 20 минути изображения от бордовата камера от колата на Макс. Насладете се!

Като заместител на истинското нещо, F1 организира и eSports събитие, което може да бъде проследено чрез YouTube и Twitch канали.

NBA

Спортът също е в застой в Америка. Ето защо сега НБА предлага NBA League Pass, който предоставя безплатен достъп до 22 април. Този пропуск ви дава достъп до всички мачове от сезона до момента и исторически мачове.

NFL

NFL също има подобна оферта. Вече можете да закупите безплатно NFL Game Pass, който важи до 31 юли 2020 г. Можете също така да гледате всички предишни игри, но също така да гледате филми NFL Originals.

NHL

Третата голяма американска спортна федерация е NFL. Тя също така има специална корона оферта, наречена NHL pause binge. Тук можете да видите всички мачове на NHL за сезона, исторически мачове и документални филми за „пътя към“.

Image
Image

Музеи

Музей на Ван Гог

Сега, когато музеите също са затворени, различни музеи стартираха инициативи, за да върнат изкуството у дома. Една от най-впечатляващите инициативи е тази на музея на Ван Гог. Под името Van Gogh Museum 4K Tour, музеят прави акцентите от колекцията виртуално достъпни чрез Youtube. Поредицата от турнето се състои от седем части. Първите две части вече са достъпни за гледане онлайн.

За децата

Нека не забравяме и децата. Сега всички са си у дома, след като училищата са затворени. Разбира се, те получават видео съобщения и домашни от училище, но играта навън с приятели не е там за известно време. За щастие има и много инициативи, които да занимават децата.

Freek Vonk

Freek Vonk е Стив Ървайн от Холандия. По игрив начин той от години пренася природата на децата. „Колко готино е това!“Freek влезе в дигиталната класна стая и създаде класната стая Meester Freek. На своя уебсайт той учи децата на всичко за животните и природата. Децата могат да следят това в специален паспорт на животните

Устойчив на деца Доказателство/Плюс

Kidsproof е уебсайт, който обикновено дава съвети за забавни детски излети. Сега, когато това вече не е възможно, тя има списък с неща, които можете да правите с деца на закрито. Печене на хляб, създаване на група (с тапи за уши!) или къмпингуване в собствения ви дом.

Университетски музей в Утрехт

Университетският музей предлага хубава селекция от научни експерименти, които можете да правите у дома. Правене на сладолед чрез игра на футбол, правене на вълшебни пистолети и други.

ZappLive Extra

Всеки делничен ден Zapplive излъчва допълнително между 13.00 и 15.30. Предаването е специално за деца и обхваща въпроси, най-новите актуализации, съвети за дома и други.

Курс по рисуване Доналд Дък

Donald Duck преподава рисуване! От 23 март всеки ден ще се добавя видеоклип, който ви показва тънкостите на рисуването.

Проектирайте свой собствен увеселителен парк

Още Disney. Disney създаде курс с Google Classroom, за да научи децата какво е необходимо, за да създадат свой собствен увеселителен парк. Искате ли да научите заедно как са проектирани парковете на Дисни у дома? Присъединете се към W alt Disney Imagineers и следвайте урока „Imagineering in a Box“.

bol.com електронни книги и аудиокниги

Не ви се учи, но все пак искате да направите нещо полезно? Тогава bol.com има седмично променяща се гама от 10 електронни и аудио книги за различни възрасти. Книгите се продават само за един цент. Dummy the Mummy, Министерството на решенията и може би най-практичната книга в тези времена: Как да преживея родителите си? (и тя мен!)

[email protected]

Искате ли сами да направите нещо срещу коронавируса? Можете, дори и от вкъщи. [email protected] е програма, която работи във фонов режим на вашия компютър и помага в търсенето на кандидати за лекарство срещу Corona. Обикновено те търсят лекарства срещу рак, Паркинсон или Алцхаймер, но сега към това се добавя Корона. Ако искате да помогнете, можете да изтеглите програмата [email protected] от уебсайта на [email protected]

Виждате ли, въпреки цялото нещастие, свързано с короната, има и много добри инициативи. В допълнение към всички тези действия на национално и глобално ниво, има и много местни инициативи. Много супермаркети, отворени в специално време за възрастни хора, и ресторанти, които трябваше да затворят, преминаха към услуги за доставка.

Кои инициативи знаете от вашия квартал или извън него? Имате ли добри съвети, които не са споменати тук? Споделете го по-долу в коментарите!

Популярна тема