NBA 2K21 Преглед – Дегустация на предястие

Съдържание:

NBA 2K21 Преглед – Дегустация на предястие
NBA 2K21 Преглед – Дегустация на предястие
Anonim

Полагайте повече усилия със снимането

2K21 има малко реални промени. Това ви кара да мислите, че 2K не са положили много усилия в това и чакат следващото поколение конзоли, PS5 и Xbox Series X. Въпреки това, той отново свърши отлична работа по отношение на графиката. И играчите, и феновете на арените изглеждат страхотно. Освен това играта с топката е много гладка.

Единствената истинска голяма промяна в играта е стрелбата по баскетбол. Докато в 2K20, като начинаещ, все още беше лесно да хвърляте топките през коша, тази година е различно. От съществено значение е да контролирате това. Новият стрелометър изисква известно обучение, но знаете какво казват. Практиката прави перфектния. За да станете герой(ес) на баскетболното игрище, трябва да играете необходимите игри. Тази година всичко се свежда до усещане и време. Това все още е доста трудно за начинаещ играч.

Моят екип като източник на доход

Феновете на NBA имат късмет, че 2K разшири режимите на MyTeam тази година. За играчите на FIFA сред нас; това е нещо като същата концепция като FUT. В MyTeam вие решавате какъв екип да съберете. Става въпрос за изграждането на клуб сами, където можете да проектирате всичко сами, от вашите стадиони до вашето клубно лого и фланелки, с които вашите играчи играят баскетбол.

Новото тази година е Exchange. С това можете да търгувате няколко за една по-добра карта. С нещо подобно на безплатен сезонен пропуск можете да спечелите XP, като изпълните определени цели. С тези спечелени XP, играчите могат да бъдат отключени отново. В допълнение към обикновените играчи от NBA, MyTeam събира и легенди. Там, където основата беше положена в 2K20 от Domination, Unlimited и Triple Threat, Limited беше добавен тази година. Limited е съвсем ново изживяване, при което трябва да отговаряте на определени изисквания за вашия екип. В режим правилата се променят всеки уикенд.

Няма достъп до пазара…

Tocht MyTeam също има значителен недостатък. Тази година, както и миналата, отново няма достъп до Аукционната къща. В резултат на това в Бенелюкс редица функции в MyTeam са ограничени. Например в Холандия играчите вече не могат да се търгуват и продават на пазара в играта, наречена Auction House. Пакетите все още могат да бъдат закупени, но играчите не могат да бъдат продадени след това.

В Белгия е забранено да купувате пакети с „истински“пари и те могат да се отварят само с парите, спечелени в играта. NBA 2K използва виртуална валута, известна още като VC. Този VC може да бъде спечелен чрез игра на играта, но може също да бъде закупен. Следователно последното е забранено в Белгия. Това прави MyTeam много по-скучен.

Добра MyCareer, която EA може да научи от себе си

MyCareer отново привлича вниманието в НБА тази година. В този режим вие създавате свой собствен играч и трябва да изберете позиция в полето. С вашия собствен играч ще направите име и слава в баскетбола. Готиното в това е, че започвате да играете в колежи и гимназии. 2K отново направи всичко възможно с многото изрязани сцени, за да го превърне в уникално изживяване. В 2K21 проследявате историята на Джуниър, момче, което не може да се справи с футбола. Джуниър се опитва да следва стъпките на баща си, легендарен играч, в Ню Йорк.

Готиното при MyCareer е, че разполагате с персонализирането на вашия плейър изцяло в свои ръце. Това напомня малко на играча на FIFA за The Journey, където също се опитвате да израснете в глобален играч. Само тук вашият собствен играч вече е напълно обмислен и започвате на доста високо ниво. Мачовете в MyCareer, преди да влезете в NBA Draft, са много забавни.

Ревю на NBA 2K21 – 2K очаква следващо поколение

NBA 2K21 е наистина добра игра. Играта има много добри аспекти и забавни режими. Разочароващо е, че 2K са положили малко усилия в това. 2K21 изглежда като рестартиране на 2K20 и не успява. Това го кара да изглежда много като вид предвкусване за това кога можете да играете баскетбол на следващо поколение.

Геймплеят е на първо ниво в NBA 2K21, с изключение на хвърлянето на топката. Това също предизвика много недоволство в общността на NBA 2K. С добавянето на новия брояч на удари, отбелязването на точки е много по-трудно. Това ще ви накара да играете играта по-дълго, за да я овладеете наистина.

NBA 2K21 вече е излязла за PS4, Xbox One, Nintendo Switch и PC и ще излезе за PS5 и Xbox Series X, когато тези конзоли стартират.

Плюсовете и минусите

  • Много силна графика
  • Много режими за избор
  • Много добра кариера на играч
  • Атмосферата на НБА е добра
  • Много трудно за снимане
  • Изглежда много подобен на своя предшественик
  • Виртуалната валута е твърде важна
  • Няма достъп в Холандия до режим на важна част

Популярна тема