NBA 2K23 Сезон 1 вече започна

Съдържание:

NBA 2K23 Сезон 1 вече започна
NBA 2K23 Сезон 1 вече започна
Anonim

На всеки шест седмици започва нов сезон за режимите NBA 2K23 MyTeam и MyCareer. И в двата режима има 40 нива за достигане чрез изпълнение на всички видове предизвикателства. След като играта излезе, Сезон 1, разбира се, също ще започне веднага. Този сезон продължава до 21 октомври и има много награди, които можете да спечелите.

В NBA 2K23 MyCareer има някои забележителни награди. Когато достигнете ниво 40, получавате количка за голф, която можете да използвате, за да шофирате из града с приятелите си. Стриймърът Dr Disrespect също беше поставен в светлината на прожекторите този сезон. Когато достигнете различни нива, получавате предмети въз основа на неговия поразителен външен вид. Когато достигнете ниво 8, ще получите неговата емблематична прическа и слушалки. Освен това има и някои дрехи с 2K23 върху него и много повече.

В MyTeam Чикаго Булс са в светлината на прожекторите. Има петима бивши играчи в отбора в сезон 1, Стив Кер, Бил Картрайт, Тони Кукоч, Хорас Грант и дори легендата Скоти Пипън. В допълнение към наградите, Сезон 1 има още какво да предложи в NBA 2K23 MyTeam. Сезонът е доминиран от различните епохи на НБА. Така че в Domination можете да се състезавате срещу най-добрите версии на отбори от различни периоди от време, а именно: Златен век, Модерен век, Шампионски отбори и отбори за всички времена.

NBA 2k23 вече излезе със сезон 1

NBA 2K23 вече може да се играе на PlayStation, Xbox, PC и Nintendo Switch. Играта получи редица технически промени в сравнение с миналата година. Но MyNBA и MyTeam също предлагат някои нови неща. В допълнение, тази година е изцяло за Майкъл Джордан и има и режим на игра Jordan Challenge, който да играете в играта.

Популярна тема