2K обявява подробности за геймплея на NBA 2K23

Съдържание:

2K обявява подробности за геймплея на NBA 2K23
2K обявява подробности за геймплея на NBA 2K23
Anonim

С нова игра NBA 2K идват редица промени в геймплея на играта. Тази година реализмът беше във фокуса на разработката на NBA 2K23. По този начин управляваният от компютър AI реагира по-реалистично от всякога. Например, те следят точно кои маневри преминават защитата на играча и кои не, докато атакува.

По този начин те веднага определят дали ще опитат тактиката отново или ще изберат нещо различно следващия път. Това също работи, когато AI трябва да се защитава, има малък шанс същата техника да премине отново защитата на компютърно контролираните играчи. Както вече можехме да видим в трейлъра, ще видите известни играчи, които играят повече като себе си с емблематични маневри. Например, ще видите Кайри Ървинг да прави завъртане по-бързо.

Стрелбата към коша също ще бъде различна в NBA 2K23. Измервателят на изстрела получи голямо подобрение. В игрите NBA 2K през последните години се появиха различни видове измерватели на удари. Сега можете да избирате измежду пет различни метра за изстрел от самото начало и чрез режим MyCareer можете да отключите още 15. Възможно е дори да не използвате измервателен уред, ако това е вашето предпочитание.

Самото снимане също става по-реалистично. В допълнение към удвояването на броя на анимациите за стрелба, всеки характерен скок получава свои собствени уникални статистики, за да определи колко ефективен е ударът в действителност. Потапянето също става много по-напреднало, вече можете да потапяте точно както искате чрез нови контроли и дори да определяте колко дълго вашият играч остава в коша (в крайна сметка можете да получите наказание за това).

Освен това, съвместната работа като екип също е от основно значение, тъй като „Adrenaline Boosts“е въведено в NBA 2K23. При всяко притежание на топката, играч получава три ленти под метъра за издръжливост. Всеки път, когато играч ускорява, се използва лента. Когато и трите ленти изчезнат, веднага ще забележите, че вашият играч се забавя на всяко ниво. Това почти ви принуждава да подадете топката на съотборник.

Системата за баджове се преработва

Значките също претърпяха голяма промяна. Разработчиците на NBA 2K23 видяха, че играчите на игрите на NBA винаги използват едни и същи добри значки, за да подобрят своя играч, и станаха твърде добри. Ето защо сега са измислили нова система. Във всяка категория има шестнадесет значки, разделени на три нива. Поради това първо трябва да изберете значки от ниво 1 и 2, преди да можете да изберете по-добрите значки от ниво 3. Така че сега трябва да сте по-тактични, когато избирате значки за вашия играч.

Освен това, Team Takeover също работи различно от други години. В предишни години играч можеше напълно да запълни лентата Team Takeover, в NBA 2K23 целият екип е отговорен за това. Целият екип споделя един измервателен уред и всеки трябва да е добър съотборник, за да даде своя принос за попълването на брояча на Takeover. Това също прави тази част от играта по-реалистична, защото отборът като цяло трябва да играе добре, за да поеме играта заедно.

Популярна тема