„Това е новото студио на римейка на KotOR“

Съдържание:

„Това е новото студио на римейка на KotOR“
„Това е новото студио на римейка на KotOR“
Anonim

Наскоро се появиха съмнения, че римейкът на Knights of the Old Republic вече няма да се прави от Aspyr. Имаше съобщения, че Disney и Sony не са доволни от това какъв напредък е постигнат. На следващата тримесечна среща на Embracer Group, собственикът на Aspyr, внезапно беше заявено, че голям проект е променил разработчиците.

Феновете бързо предположиха, че този проект трябва да бъде римейкът на KotOR и според Джейсън Шрайер от Bloomberg, това е така. Той научава от анонимен източник, запознат с проекта, че римейкът сега се разработва в Sabre Interactive. За да бъдем точни, става дума за източноевропейски екип на разработчика.

Sabre Interactive е опитно студио, когато става въпрос за пренасяне и римейкове. Разработчикът е работил върху Switch версията на The Witcher 3 и Crysis Remastered Trilogy, наред с други неща. Sabre Interactive също е поддържащо студио за компютърните версии на няколко по-стари заглавия на Halo.

Кога ще излезе римейкът на Knights of the Old Republic?

Все още не е ясно кога ще излезе римейкът на KotOR. Веднъж имаше съобщения, че играта ще бъде пусната през 2023 г., но това изглежда малко вероятно, въпреки че Embracer твърди, че смяната на студиото няма да доведе до забавяне. Първоначално играта ще бъде ексклузивна за PS5, но след това ще бъде достъпна и за други платформи.

Популярна тема