PS Plus този уикенд безплатно на PS5 и PS4

Съдържание:

PS Plus този уикенд безплатно на PS5 и PS4
PS Plus този уикенд безплатно на PS5 и PS4
Anonim

Компютърът всъщност е единствената платформа, на която все още можете да играете онлайн безплатно. Например на PlayStation конзоли ви трябва PlayStation Plus, но не и ако играете следващия уикенд. Sony организира безплатен мултиплейър уикенд на 27 и 28 август.

Това означава, че имате два дни безплатен PS Plus, така да се каже. Просто нямате всички предимства на абонамента. Например не можете да изтеглите безплатни игри. Онлайн мултиплейър уикендът наистина е само за игра на онлайн мултиплейър игри.

Колко струва PlayStation Plus обикновено?

Ако искате да играете онлайн по-често на вашата PlayStation, имате нужда поне от PlayStation Plus Essential. За 8,99 евро на месец или 59,99 евро на година можете да играете онлайн игри и да изисквате безплатни игри всеки месец. От тази година има и по-скъпи абонаменти под формата на PlayStation Plus Extra (13,99 на месец) и PlayStation Plus Premium (16,99 на месец).

С този абонамент получавате достъп до много повече екстри. PS Plus Extra, например, ви дава достъп до един вид Game Pass за игри за PS4 и PS5, докато Premium добавя всички видове игри от PS1, PS2, PS3 и PSP. Вече можете да изпробвате тези по-скъпи абонаменти безплатно за една седмица, включително всички предимства, преди да трябва да платите.

Популярна тема