God of War Ragnarok Играта показва ново царство

Съдържание:

God of War Ragnarok Играта показва ново царство
God of War Ragnarok Играта показва ново царство
Anonim

God of War с нетърпение черпи от скандинавската митология от последната игра. Деветте царства, разбира се, също трябва да преминат. Но в God of War (2018) всъщност можете да посетите само шест.

God of War Ragnarok променя това, като позволява на играчите да отидат и в Асгард, Ванахейм и Сварталфхайм. Това последно царство, царството на джуджетата, вече е показано в ново видео. Това също трябва да покаже какво правят разработчиците по различен начин в тази игра в сравнение с God of War (2018).

Водещият дизайнер на ниво Джеймс Райдинг, например, показва, че е търсено повече разнообразие и вертикалност в нивата на God of War Ragnarok. Той също така посочва, че Сварталфхайм трябва да се чувства много населен. В предишната игра често нямаше кой да се види освен Кратос и Атреус, нещо, което би трябвало да е много различно в Ragnarok.

Кога излиза God of War Ragnarok?

Ако искате сами да откриете Сварталфхайм, трябва да изчакате още малко. God of War Ragnarok ще бъде пуснат на 9 ноември както за PS4, така и за PS5. Има няколко налични издания, но за съжаление Collector's Edition и Jotnar Edition са разпродадени почти навсякъде. Ще ви държим в течение за всякакви наличности тук.

Популярна тема