Майкъл Джордан краси специалната корица на NBA 2K23

Съдържание:

Майкъл Джордан краси специалната корица на NBA 2K23
Майкъл Джордан краси специалната корица на NBA 2K23
Anonim

Майкъл Джордан е може би най-известният баскетболист на всички времена и има гардероб, пълен с награди у дома. Джордан е ставал NBA All-Star четиринадесет пъти, световен шампион на NBA шест пъти, пет пъти е бил определян за най-полезния играч на Kia от NBA и е в Мемориалната баскетболна зала на славата на Нейсмит.

Сега Майкъл Джордан може да напише още една специална чест на името си. 2K Games представя две специални версии на играта за NBA 2K23. Изданието на Майкъл Джордан представя легендарния баскетболист на корицата, докато изданието на шампионата на играта включва фланелката на Джордан. Следователно 2K не се справи само с NBA 2K23, защото Джордан е неразривно свързан с номера на фланелката му: 23.

The Championship Edition на NBA 2K23 е премиум версия, която съдържа не само играта, но и абонамент за NBA League Pass. Това означава, че със специалната версия можете също да следите действието в NBA в продължение на дванадесет месеца. Преди това вече имаше специална версия на Майкъл Джордан за NBA 2K16.

Извършване на предизвикателствата на Майкъл Джордан

В допълнение към лицето и фланелката си на специалните корици на NBA 2K23, Майкъл Джордан също се завръща в баскетболната игра по различен начин. В играта играчите могат да се върнат към работа с The Jordan Challenge.

С този режим на игра ще трябва да пресъздадете 15 емблематични момента от кариерата на Джордан на баскетболното игрище. Десет от тези предизвикателства вече бяха в NBA 2K11, но сега се завръщат заедно с пет съвсем нови предизвикателства.

Другите корици за NBA 2K23 ще бъдат обявени скоро. Самата игра ще бъде пусната на 9 септември 2022 г.

Препоръчано: