Sony работи върху друг филм за Playstation

Съдържание:

Sony работи върху друг филм за Playstation
Sony работи върху друг филм за Playstation
Anonim

Deadline обявява, че Sony разработва филм, базиран на екшън-приключенската игра Days Gone. Играта е за бивш член на колоездачна банда, който трябва да оцелее в зомби апокалипсис и да търси любовта на живота си, за да се събере отново с нея. Филмът ще има почти същата идея като играта. Където главният герой Дийкън може да бъде изигран от актьора от Outlander Сам Хюган.

Това, че Days Gone се прави във филм, е много странно. Въпреки че играта има огромен успех сред феновете и нетърпеливите за втора част, в момента няма планове за продължение. Sony не бяха доволни от резултатите на Days Gone в сравнение с други ексклузивни продукти на PlayStation. Освен това Джеф Рос, директорът на играта, имаше много проблеми със Sony поради това и отиде в друго студио.

Повече филми за PlayStation в процес на създаване в Sony

Sony все повече се фокусира върху създаването на филми и сериали около своите игри за PlayStation. В началото на годината също видяхме излизане на филм, базиран на Uncharted, а миналата седмица режисьорът на филма Ghost of Tsushima обяви, че филмът ще бъде изцяло на японски език.

Освен това Sony работи и по сериал God of War на Amazon Prime, сериал The Last of Us на HBO Max и сериал Gran Turismo на Netflix. Играта Horizon вероятно също ще получи серия.

Популярна тема