Spider-Man в новия филмов плакат Spider-Verse

Съдържание:

Spider-Man в новия филмов плакат Spider-Verse
Spider-Man в новия филмов плакат Spider-Verse
Anonim

Кристофър Милър, продуцент на филма, сподели нов плакат за Spider-man: Across the Spider-Verse в Twitter. В плаката виждаме главния герой Майлс Моралес да се изправя срещу Spider-Man 2099. Стилът, в който е направен плакатът, е много специален и сякаш идва направо от комиксите на героя на Marvel. Майлс Моралес се завръща в своя черен и червен костюм, а Spider-Man 2099 има своя емблематичен синьо-червен костюм от комиксите.

Какво е Spider-Man: Across the Spider-Verse?

Spider-Man: Across the Spider-Verse е продължението на анимационния филм от 2018 г. Първата част има огромен успех и печели Оскар за най-добър анимационен филм. Това беше първият филм, който не е на Disney/Pixar от 2011 г. насам, който спечели наградата. Across the Spider-Verse ще излезе през 2023 г. и е първата част от история в две части. Третата част от поредицата, Beyond the Spider-Verse, се очаква през 2024 г.

В края на миналата година беше пуснат първи тийзър за филма. В това видяхме как Гуен, приятелка от първия филм, идва да го вземе. След това го видяхме да лети през мултивселената и също за кратко се изправи срещу Спайдърмен 2099.

Популярна тема