Пускане на PSVR 2 най-накрая разкрито от PlayStation

Съдържание:

Пускане на PSVR 2 най-накрая разкрито от PlayStation
Пускане на PSVR 2 най-накрая разкрито от PlayStation
Anonim

Заедно с PlayStation 5, Sony обяви следващото поколение виртуална реалност. Оттогава феновете с нетърпение очакват пускането на PlayStation VR2, но нещата около устройството са тихи от дълго време. Подробностите бяха споделени, но няма дата на пускане.

За щастие това вече е приключило. PlayStation обяви чрез Twitter кога можем да очакваме пускането на PSVR 2. Това не е конкретна дата на пускане, но вече има доста ясна индикация: началото на 2023 г.

От известно време се носят слухове, че пускането на PlayStation VR2 е отложено за 2023 г. Както при PS5 и много друго оборудване, ще има недостиг на налични части.

Нови спецификации и функции за PSVR 2

По-рано вече бяха обявени подробните спецификации на новите VR очила. Например, устройството получава два 4K HDR OLED екрана с разделителна способност 2000x2040 на око и честота на кадрите 90 или 120Hz. Също така няма нужда от отделна камера за PSVR 2, тъй като камерата за проследяване вече е вградена в самите слушалки.

Освен това вече са разкрити редица полезни функции за устройството. Например, контролерите ще получават хаптична обратна връзка и адаптивни тригери, с See-Through View можете да виждате околната среда с очила и ще бъде лесно да предавате себе си, докато играете VR игра.

Все още не е известна каква ще бъде цената на PlayStation VR2.

Популярна тема