Sony: „Европейските играчи постигат много повече платинени трофеи от американците“

Съдържание:

Sony: „Европейските играчи постигат много повече платинени трофеи от американците“
Sony: „Европейските играчи постигат много повече платинени трофеи от американците“
Anonim

Още от първата поява на Achievements на Xbox, състезателният дух е разкрит в играчите, за да изпълнят всички предизвикателства. На конзолите PlayStation Sony използва умело системата Trophy. Ако успеете да постигнете всички трофеи в дадена игра, ще бъдете възнаградени с платинен трофей.

Ясно е, че варира значително според региона доколко даден играч е мотивиран да изпълни всички предизвикателства за дадена игра. Това е видно от цифрите, които Sony сподели по време на CEDC (Computer Entertainment Developers Conference) и бяха пуснати в Twitter от Genki.

Няколко платинени трофея в САЩ

С числата Sony сравнява статистическите данни за трофеите между Съединените щати, Азия, Европа и Япония. Играчите от Япония имат най-висок среден брой трофеи, 17 процента. Европа следва второ място със 7 процента, Азия има 5 процента, а САЩ са на дъното с 1 процент.

САЩ също са далеч последни, когато става дума за платинени трофеи. В най-играната игра от играчи само 1 процент постигат платинен трофей, докато в Европа това е не по-малко от 12 процента. Азия е малко по-добра с 13 процента.

Един аспект, който може да е свързан с това, е, че играчите от Съединените щати също играят средно най-много игри годишно. В САЩ 10,7 игри идват през PlayStation за една година, докато в Европа са 9,6. В Япония те са много привързани към няколко игри, тъй като в страната се играят средно само 5,9 игри на година.

Популярна тема