JBL Reflect Mini Review - Където спортът среща музиката

Съдържание:

JBL Reflect Mini Review - Където спортът среща музиката
JBL Reflect Mini Review - Където спортът среща музиката
Anonim

JBL Reflect Mini, наследник на първото поколение спортни тапи за уши JBL Reflect, са слушалки за поставяне в ушите, специално проектирани за използване по време на спорт. Слушалките се предлагат с два вида тапи: обикновени тапи за уши и спортни тапи, в малки и средни размери. Не сте обвързани със спортните тапи за уши, защото е доста лесно да превключвате между различните тапи за уши, така че можете просто да слушате музика през обикновените тапи за уши след тренировка.

Спортните тапи за уши се различават донякъде от обикновените тапи за уши, тъй като имат допълнителна част, която следва извивката на ухото ви. Това е малко странно в началото, но за щастие свиквате бързо, така че няма да ви безпокоят по време на тренировка. Прилягането гарантира, че остават на място по-добре, така че не е нужно да се притеснявате, че тапите за уши ще изпаднат или ще се плъзнат по време на тренировка.

JBL отразяват мини преглед
JBL отразяват мини преглед

Отразяващ кабел

JBL Reflect Mini се предлага в различни цветове, а именно червено, синьо и зелено, или класическото черно. За това ревю на JBL Reflect Mini получихме сините тапи за уши. Самият кабел и слушалките са сини, а частта за поставяне в ухото е черна.

Кабелът е снабден със светлоотразителна лента, така че можете да тренирате спокойно и вечер. Тази лента отразява светлината много ярко, така че да сте ясно видими за всеки трафик, когато е тъмно.

Кабелът е със стандартна дължина, така че няма да пречи лесно. Самите тапи за уши са доста малки, въпреки че частта за поставяне в ухото е със стандартния размер. Следователно слушалките са хубави и компактни и лесни за носене със себе си във фитнеса. Спортните тапи за уши са много по-големи, защото запълват голяма част от ухото ви, но JBL Reflect Mini остава компактен.

JBL отразяват мини преглед
JBL отразяват мини преглед

Остава на място по време на тренировка

Беше споменато накратко преди, но тапите за уши JBL Reflect Mini остават добре на място по време на тренировка. Независимо дали бягате, карате колело или правите други упражнения, слушалките остават на място. Дори когато кабелът се дърпа, например ако се закачите за нещо, слушалките остават на място. Също така прилягането остава удобно дори по време на по-дълги тренировки.

Така че тапите за уши да не се плъзгат или изпадат, без значение какви упражнения правите. Единственият недостатък е, че това не се отнася за аудио входа на вашия смартфон. Ако те изпаднат неочаквано от джоба ви, кабелът на тапите за уши също ще се разхлаби.

JBL Reflect Mini идва с вграден микрофон, с който можете да контролирате музиката си по време на тренировка (имате нужда от скорошен смартфон за това) или да записвате гласови бележки. С натискането на един бутон активирате микрофона или можете да направите пауза и да пуснете музика. Микрофонът улавя звука добре, така че можете да говорите с нормална сила на звука.

JBL отразяват мини преглед
JBL отразяват мини преглед

Страхотно качество на звука

Така че JBL Reflect Mini е перфектен за използване, докато тренирате, но не сме говорили за най-важния аспект, когато става дума за слушалки: качеството на звука. За щастие, качеството на звука на JBL Reflect Mini е добро. Слушалките имат 5,8 мм динамични драйвери, които осигуряват мощен звук.

Слушалките обикновено се представят най-добре при слушане на електронни мелодии, но други стилове музика също работят добре.

Ако не сте фен на бумтящия бас, JBL Reflect Mini са добър чифт слушалки за вас. За разлика от повечето слушалки в днешно време, тези слушалки не подчертават прекомерния бас. Но феновете на баса не трябва да избягват този продукт: песните, в които басът е важна част, със сигурност не звучат равно. Просто няма ненужен бас в песните, които не се нуждаят от него.

JBL Reflect Mini просто не е страхотен, когато става въпрос за блокиране на околния шум. Само с поставени тапи за уши все още можете да чувате всичко около себе си, с включена музика чувате това по-малко, но силните шумове понякога все още могат да проникнат. Така че не сте напълно блокирани от околния шум с тези тапи за уши, но все пак могат да бъдат доста удобни, докато тренирате на открито.

Ревю на JBL Reflect Mini
Ревю на JBL Reflect Mini

Преглед на JBL Reflect Mini - Препоръчва се за любителите на музиката, докато тренирате

Тепите за уши правят точно това, което трябва да правят, но вие също плащате нещо за тях: те струват 59 евро. За щастие вие наистина получавате стойност за парите си: качеството на звука е отлично и тапите за уши остават на място по време на цялата тренировка.

Освен това, микрофонът предлага повече лекота на използване, а отразяващият кабел гарантира, че можете да тренирате и вечер. Новите спортни тапи за уши от JBL са задължителни за всеки, който обича да слуша музика, докато тренира.

Тапите за уши JBL Reflect Mini струват 59 евро и се продават в Conrad, наред с други.

Плюсовете и минусите

  • Стои добре
  • Качеството на звука е добро
  • Красив дизайн и отразяващ кабел
  • Микрофон за лесна употреба
  • Малко по-скъпо
  • Не блокира напълно околния шум

Популярна тема