God of War Ragnarok получи поразителен кросоувър на Рик и Морти

Съдържание:

God of War Ragnarok получи поразителен кросоувър на Рик и Морти
God of War Ragnarok получи поразителен кросоувър на Рик и Морти
Anonim

Тази вечер сезон 6 на Рик и Морти направи премиера в Съединените щати. За съжаление в Холандия трябва да изчакаме още малко за излизането на новия сезон. Можем обаче да се насладим на специална реклама за предстояща игра под маската на анимационния сериал.

Вече може да се види кратък скеч в Twitter канала на Рик и Морти, където двамата главни герои се гмуркат в света на God of War Ragnarok - или в този случай God of War Ricknarock.

Преди приключението в The Nine Realms, Рик бръсне главата си и покрива лицето си с червена боя, така че да прилича на Кратос като две капки вода. Естествено, Морти получава лък в ръцете си, за да може да служи като Атреус, син на гръцкия бог.

God of War Ragnarok идва скоро

Феновете, включително Рик, чакаха дълго време за продължението на God of War. Играта трябваше да бъде пусната през 2021 г., но поради проблеми около вируса на короната, разработчикът Santa Monica Studios отложи пускането. След това дълго време беше тихо от студиото, но новата дата на пускане най-накрая беше обявена през юли.

Едно от най-желаните заглавия все още излиза тази година, след слуховете, че God of War Ragnarok може да бъде отложено за 2023 г. Дори шефът на Xbox Фил Спенсър няма търпение да пусне играта. започна.

Популярна тема