Sony Under Fire for Firefly издание на The Last of Us част 1

Съдържание:

Sony Under Fire for Firefly издание на The Last of Us част 1
Sony Under Fire for Firefly издание на The Last of Us част 1
Anonim

Изданието Firefly на The Last of Us Part 1 изглежда е изпратено доста лошо от Sony. Много клиенти съобщават в Reddit и Twitter, че тяхното копие на играта е пристигнало повредено. Изданието Firefly беше достъпно само чрез PlayStation Direct, така че е поразително, че Sony не е пакетирала правилно играта.

Клиентите съобщават, че ъглите на кутията са повредени. В някои случаи е толкова лошо, че специалните издания на предисторията на комикса American Dreams също са повредени. Потребител на Twitter разкрива, че неговото копие е било опаковано в плик, който не е бил достатъчно голям, с капака, залепен директно върху играта.

Трябва да е ясно, че клиентите имат всички основания да бъдат недоволни. Но изглежда, че Sony не се занимава с проблемите. Потребителят, повдигнал проблема в Reddit, каза, че не му е предложен заместител. Единствената компенсация, която Sony предложи, е 20 процента отстъпка за друга игра.

The Last of Us Part 1 Firefly Edition също ли се предлага в Холандия?

За момента това специално издание на The Last of Us Part 1 не е пуснато в Европа. Naughty Dog посочи, че разглежда възможностите с европейския клон на Sony. Ако това доведе до пускане на Firefly Edition в Европа, да се надяваме, че ще се доставя по-добре тук.

Популярна тема