Ревю на JBL Pulse 2 - преносим високоговорител с околно осветление

Съдържание:

Ревю на JBL Pulse 2 - преносим високоговорител с околно осветление
Ревю на JBL Pulse 2 - преносим високоговорител с околно осветление
Anonim

Pulse 2 е безжичен високоговорител от JBL и направен в сътрудничество с Harman. В допълнение към колонката ще получите и USB адаптер и различни щепсели в красива кутия, за да можете да зареждате колонката навсякъде. Всичко това струва 199,99 евро. Тази цена пропорционална ли е на производителността, която предлага високоговорителят?

Почти водоустойчив

На пръв поглед високоговорителят изглежда здрав и изглежда добре завършен. Имате впечатлението, че може да понесе побой, въпреки че, разбира се, не се препоръчва да боравите с него небрежно. Дори водата не представлява опасност за високоговорителя: той е водоотблъскващ. Високоговорителят не е напълно водоустойчив, но можете да го почистите под чешмата, ако желаете.

В предната част на високоговорителя има бутон за захранване, бутон за включване на Bluetooth, бутон за сила на звука, бутон за специални светлинни ефекти, бутон за пауза и входове за USB и AUX. Ако искате да започнете с високоговорителя, включете го и свържете телефона или таблета си с високоговорителя чрез Bluetooth. След това можете да се насладите на страхотен звук.

jbl pulse 2 преглед
jbl pulse 2 преглед

Звук за всяко местоположение

По отношение на звука, JBL Pulse 2 има висок резултат. Звукът идва перфектно и се разпространява под ъгъл от 360 градуса. Това ви позволява да чувате добър звук от всеки ъгъл на стаята. Високоговорителят JBL също може да бъде много силен, без да се губи качеството на звука.

Предвид размерите на високоговорителя, не бихте помислили, че излиза добър звук. Високоговорителят е с размерите на огромна кутия кола. Що се отнася до теглото, то също не е толкова лошо, поради което говорителят е подходящ за всяко място. В допълнение към красивия звук, Pulse 2 притежава и други екстри.

jbl pulse 2 преглед
jbl pulse 2 преглед

Създайте подходяща атмосфера

Използвайки иконата на слънце отпред, можете да проектирате специална тема на високоговорителя. Например, можете да изберете камина за уютна атмосфера, но ако навън вали проливен дъжд, можете да изберете и дъждовни капки, за да създадете подходяща атмосфера. Можете да направите това с помощта на приложението JBL Connect, което е достъпно както за Android, така и за iOS. Можете обаче също да изберете цвят, който искате да проектирате върху високоговорителя.

На гърба на Pulse 2 има бутон JBL Prism, с който управлявате цветната леща отпред. С натиснат бутон сканирайте повърхност и цветът на тази повърхност ще се покаже на Pulse 2. Независимо дали искате розово, червено, зелено или синьо като цвят: всичко е възможно. Тази хубава малка екстра прави Pulse 2 още по-интересен.

Ако телефонът ви е свързан към Pulse 2, не е нужно да се притеснявате дали ще получите обаждане с „да“или „не“. Можете лесно да получавате обаждания, ако телефонът ви е свързан към високоговорителя. Като натиснете бутона за пауза на високоговорителя, можете да вземете телефона си и да проведете разговор благодарение на вградения микрофон на високоговорителя. Хората, които ви се обаждат, ви чуват без шум или други проблеми, така че това определено е плюс за устройството.

jbl pulse 2 преглед
jbl pulse 2 преглед

Страхотна стойност за парите

Pulse 2 предлага красив звук и забавни, полезни екстри. Можете да отидете навсякъде с устройството, защото можете лесно да се свържете с устройството и това е много удобно. Що се отнася до съотношението цена-качество, определено е наред с Pulse 2. Единственото нещо, което трябва да вземете предвид, е дали този преносим високоговорител струва 199 евро, но за щастие за тази цена получавате много добра стойност за парите.

Плюсовете и минусите

  • Здрав
  • Почти водоустойчив
  • Добър звук
  • Отговорете на телефона през високоговорителя
  • Всички цветове на дъгата
  • - Доста висока цена

Популярна тема