JBL E55BT Ревю - Bluetooth слушалки, които издържат с часове

Съдържание:

JBL E55BT Ревю - Bluetooth слушалки, които издържат с часове
JBL E55BT Ревю - Bluetooth слушалки, които издържат с часове
Anonim

Когато е получена, опаковката вече изглежда красива: лъскава нова кутия, която иска да бъде отворена. След като отворите кутията, ще намерите чифт слушалки и два кабела. Ще получите хубав оранжев микро USB кабел, който можете да използвате, за да зареждате слушалките си през компютър, и aux кабел, за да можете да свържете слушалките към вашия компютър.

Слушалките могат да се използват и без aux кабел. Например, възможно е да слушате музика безжично чрез вградената Bluetooth функция. В допълнение, обхватът на тази функция е доста голям: например, по време на Skype все още можете да приемате своя събеседник без загуба на качество, ако седите в хола, но искате да си направите чаша чай в кухнята.

JBL E55BT преглед
JBL E55BT преглед

Удобни за главата

Ако търсите удобни слушалки, JBL E55BT е точното нещо за вас. Ушите са разтегателни, за да можете да ги регулирате на правилната височина. Лентата за глава пасва добре на главата ви и е доста гъвкава, тъй като може лесно да се разтяга. В допълнение чашките за уши могат да се въртят на около 90 градуса и са покрити с мека материя, която прилепва добре около ушите, така че можете да ги носите здраво.

Можете също така лесно да сгънете слушалките, ако искате да ги вземете със себе си. Това прави възможно сгъването на чашките за уши навътре.

Страхотно качество на звука

Качеството на звука е отлично и се проявява в различни музикални жанрове. Например, в твърда музика като хеви метъл басът е ясен, но не доминиращ, можете да се люлеете добре в ритъма на различни танцови песни, увличате се от кънтри музика и слушалките със сигурност са подходящи и за слушане на по-тиха класическа музика музика. Така че за всеки по нещо: независимо дали искате да слушате силна или тиха музика.

jbl e55bt преглед
jbl e55bt преглед

Повече от двадесет часа удоволствие от слушане

Батерията на слушалките издържа повече от двадесет часа, така че не се налага да я зареждате често. Това прави слушалките изключително подходящи за безжично слушане на музика по време на например дълго пътуване. През седмицата, в която този продукт беше тестван, той беше използван без прекъсване в работните дни по време на пътувания от повече от четири часа на ден. Едва в края на работната седмица слушалките трябваше да бъдат заредени чрез предоставения оранжев микро USB кабел.

Супер бързо зареждане

Когато използвате слушалките за първи път, те не са напълно заредени. Успяхме да заредим напълно празни слушалки за малко повече от два часа. Следователно зареждането на слушалките е лесно през компютъра с доставения оранжев кабел. За да можете да зареждате слушалките си през гнездо, ви е необходим кодиращ апарат, който не е включен.

Зареждането става бързо и без реални проблеми. Например, LED светлина (в цветовете синьо или червено) ви позволява да видите дали вашите слушалки са заредени или не. Можете също така да видите ясно чрез светлина, ако батерията е изтощена и можете да видите дали сте свързани с Bluetooth връзка. Точната ситуация с тези цветове е обяснена много ясно в предоставеното ръководство.

JBL E55BT преглед
JBL E55BT преглед

Не заглушава напълно околния шум

JBL E55BT се рекламират като слушалки за уши със затворена звукова кутия. Следователно е предназначено слушалките да са подходящи за работа в шумна среда, например в автобуса или в офиса. В известен смисъл слушалките са напълно подходящи за това, но JBL E55BT все пак пропуска малко звук.

За да можете да чувате ясно натискането на клавишите на клавиатурите в офиса с тези слушалки. Същото се вижда и при ситуации във влака и автобуса. По този начин все още можете да улавяте вълни от разговори от спътници и все още можете да чуете двигателя на автобус.

JBL E55BT преглед
JBL E55BT преглед

За дистанционно управление

На дясното ухо на слушалките има няколко бутона, с които можете да управлявате слушалките. Разбира се, има превключвател, с който можете да включвате и изключвате Bluetooth връзката. По-интересни обаче са три други бутона. Например, ако слушате музика през мобилния си телефон, можете незабавно да спрете музикалния плейър с едно просто натискане на бутон и е лесно възможно да регулирате силата на звука чрез слушалките.

Това, което малко липсва, са бутоните, с които можете да отидете на следваща или предишна песен. Ако използвате слушалките, за да слушате музика например на велосипед, не можете бързо да вземете мобилния си телефон, ако искате да слушате определена песен отново или просто искате да я пропуснете. Два бутона биха били по-удобни за потребителя.

Обаждане със свободни ръце

С предоставения aux кабел също е възможно да се правят разговори със свободни ръце. Например, окабеляването на слушалките съдържа микрофон, който може да се управлява с един прост бутон. Трябва да се отбележи, че микрофонът е с доста лошо качество. В моменти, когато духа лек вятър, вие сте почти неразбираеми за човека, с когото се обаждате.

JBL E55BT преглед
JBL E55BT преглед

Страхотно за пътуване

JBL E55BT е хубав модел за в движение, с който можете да се насладите на часове забавление, слушайки любимите си песни, благодарение на батерия, която издържа повече от двадесет часа. Ако слушалките за уши се изтощят, те се зареждат много бързо. Все пак има слушалки, които са по-подходящи, когато работите в натоварена среда, като например в офис или във влака. Слушалките намаляват до известна степен, но все пак позволяват достатъчен звук.

Плюсовете и минусите

  • Удобни за носене
  • Над 20 часа живот на батерията
  • Зареждате батерията със светкавична скорост
  • Размерно дълъг обхват за bluetooth
  • Страхотно качество на звука
  • Не заглушава всички звуци в натоварена среда
  • Няма бутони за следваща и предишна песен

Популярна тема