JBL Under Armour Headphones Review - Много здрави, но скъпи слушалки

Съдържание:

JBL Under Armour Headphones Review - Много здрави, но скъпи слушалки
JBL Under Armour Headphones Review - Много здрави, но скъпи слушалки
Anonim

Слушалките JBL Under Armour са специално направени за използване по време на спортове на открито или по време на тренировка във фитнеса и следователно тапите за уши трябва да отговарят на редица условия. JBL знае това много добре и твърди, че слушалките JBL Under Armour са не само устойчиви на пот, безжични и дълготрайни, но и че никога няма да изпаднат от ушите ви.

Завинаги остана в ушите ви

Последното твърдение е поразително твърдение, но според JBL, тапите за уши винаги остават в ухото ви, независимо при какви условия тренирате. Twistlock държи слушалките усукани в ушите ви и ги предпазва от изпадане без външна намеса. Следователно слушалките JBL Under Armour изглеждат доста големи, защото те не само се въртят в ухото ви, но и остават захванати в чашата на ухото ви.

Първите няколко дни, в които използвате слушалките JBL Under Armour, няма да са много приятно изживяване, защото тапите за уши изискват доста време да свикнете. След дълга тренировка ушите ви ще се чувстват раздразнени или дори възпалени, но след ден или два ушите ви ще свикнат и тези проблеми ще изчезнат. Също така е важно да използвате правилния размер, в противен случай Twistlock едва ли ще има ефект. Но за да бъда честен, слушалките останаха идеално на мястото си, без значение какви акробатични номера се изпълняват във фитнеса.

Готови за цял ден във фитнеса

Разбира се, приемането на Bluetooth сигнала е изключително важно за безжичните слушалки, защото по време на тренировка не искате ритъмът ви да бъде нарушен от заекване. За щастие, слушалките JBL Under Armour имат силен сигнал и музиката продължава да се възпроизвежда необезпокоявано, въпреки факта, че имахме телефона в тренировъчни панталони и има всички шансове сигналът да отслабне по време на тренировка.

Батерията на безжичните слушалки също е повече от добра. Необходими са девет часа, преди батерията да се изтощи напълно и с предоставеното USB зарядно устройство да се зареди отново за нула време.

Само за спортисти с дебел портфейл

За съжаление, не всичко е положително за слушалките JBL Under Armour, защото въпреки факта, че звукът като цяло е много силен, басът малко спада. JBL твърди, че със слушалките JBL Under Armour получавате „чисто басово изпълнение“, но по време на спорт слушахме необходимия хард рок и метъл и басът беше едва забележим. Сигурно не се е дължало на разположението на ушите, защото останалите звуци идват идеално на тъпанчетата ни.

Най-големият недостатък на слушалките е цената. Сега няма да твърдим, че безжичните слушалки са най-евтините продукти на аудио пазара, но 180 евро за слушалките JBL Under Armour е много солидна цена за комплект тапи за уши. Особено като се има предвид, че JBL предлага и няколко други безжични слушалки за спортния пазар за между 50 и 80 евро.

Слушалките JBL Under Amour са почти перфектни, но твърде скъпи

Първото сътрудничество между JBL и Under Armour изглежда успешно. Двете марки пуснаха солиден чифт слушалки със слушалките JBL Under Armour и ние сме особено доволни от функционалността Twistlock, въпреки болезнените първи два дни. Но липсата на силен бас и изключително високата цена за съжаление хвърлят ключ в работата и пречат на слушалките да бъдат перфектната препоръка за всеки спортист.

Плюсовете и минусите

  • Twistlock гарантира, че прилягат плътно в ушите ви
  • Силен Bluetooth сигнал
  • Дълъг живот на батерията
  • Много добър звук като цяло…
  • …но басът почти го няма
  • Цена на билет от 180 евро

Популярна тема