Какво е JBL Playlist? - Винаги и където искате най-добрата музика

Съдържание:

Какво е JBL Playlist? - Винаги и където искате най-добрата музика
Какво е JBL Playlist? - Винаги и където искате най-добрата музика
Anonim

JBL Playlist е преди всичко красив високоговорител, който да гледате. Благодарение на матовото покритие, високоговорителят бързо се вписва във всеки интериор. Добавете към това избора от три цвята и JBL Playlist изглежда идеален за всяко домакинство. С цветовете черен, бял и син, този високоговорител така или иначе ще се побере във вашия дом.

По-важно от външния вид на JBL Playlist, разбира се, е качеството на звука. Как звучи JBL Playlist? Стойност ли е качеството, което купувате? Във всеки случай този високоговорител има предимство пред конкурентите.

Най-добрата музика през WiFi

Причината, поради която JBL Playlist трябва да може да се отличава добре от други подобни продукти, е фактът, че високоговорителят използва WiFi вместо Bluetooth, например. Това не само улеснява стриймването на музика през Pandora или Spotify, но и подобрява качеството. Тъй като високоговорителят изпраща музиката директно от облака към устройството, има по-малко шум и следователно по-добър и по-красив звук. Това създава качество на звука от 24 бита, което означава, че качеството е по-високо от това на CD например.

Също така трябва да стоите близо до високоговорителя много по-малко, защото данните отиват директно от облака към високоговорителя. Но не само JBL Playlist трябва да отговаря на вас като слушател по отношение на качеството на звука, високоговорителят също иска да получи висока оценка по отношение на лекотата на използване. Можете да свържете своя JBL Playlist към смартфон само с натискането на един бутон. Дете може да пере.

какво е jbl плейлист?
какво е jbl плейлист?

Няколко високоговорителя едновременно

Не само, че е много лесно да свържете високоговорителя към смартфон или друго аудио устройство, можете също да свържете няколко високоговорителя едновременно. По този начин можете да чуете една и съща музика в две или повече стаи. По този начин можете да направите голямо парти и всички да се насладят на музиката максимално! Ако има двама или повече в една и съща стая, звукът се усилва и можете да се наслаждавате още повече на любимата си музика.

Говорейки за любимата музика, JBL Playlist също поддържа музиката ви да продължава, независимо какво правите. Само си представете: вие сте в колата и слушате хубава песен, но вече сте там, преди песента да свърши. Сега какво? Плейлистът на JBL знае какво да прави.

Ако свържете вашия смартфон към JBL Playlist, например, песента ще продължи, когато влезете в хола, например. По този начин можете просто да продължите да слушате без никакво прекъсване. И то без много усилия! Това е визията, която е включена в JBL Playlist: най-доброто аудио, на което можете да се наслаждавате оптимално чрез най-голяма лекота на използване.

какво е jbl плейлист?
какво е jbl плейлист?

Други спецификации

Трябва ли все още да предпочитате да използвате Bluetooth или 3,5 мм кабел за вашата музика въпреки предимствата, които предлага поточно предаване на музика през WiFi? Все още можете да направите това, защото все още можете да свържете JBL Playlist по този начин. Така че не сте зависими от WiFi мрежа за поточно предаване на музика.

Вземете го навсякъде другаде, защото JBL Playlist е изключително преносим. Изглежда малко компактен, но пасивните радиатори все още имат достатъчно място за осигуряване на най-доброто качество на звука. В това отношение, JBL Playlist е създаден, за да се наслаждавате на любимата си музика навсякъде. И това с едно натискане на бутон!

Плейлистът JBL ще бъде наличен от октомври. С препоръчителна цена на дребно от €179 високоговорителят може да бъде предимство за всяко домакинство. Купете един, за да го вземете със себе си, или купете два и пуснете звука във вашата всекидневна. Този високоговорител е за всеки, независимо от вашия интериор или музикален вкус!

Популярна тема