JBL Reflect Aware Review - Удивително качество

Съдържание:

JBL Reflect Aware Review - Удивително качество
JBL Reflect Aware Review - Удивително качество
Anonim

Независимо дали става въпрос за Bluetooth високоговорители, слушалки или слушалки, JBL се опитва да внесе своя уникален звук във всяка категория. Тапите за уши на американската компания все повече се появяват по улиците, особено JBL Grip 100 е популярен благодарение на цената под 20 евро.

Но JBL е по-известен с разработването на висококачествено и малко по-скъпо аудио оборудване. Пример за това е новият JBL Reflect Aware. Слушалките за поставяне в ушите са разработени за спорт и все още осигуряват стабилно качество.

Голям и силен

JBL Reflect Aware има сравнително големи тапи за уши, което не е изненадващо, тъй като тапите за уши активно потискат шума. Това не променя факта, че не можете лесно да поставите Reflect Aware в джоба си. За щастие, тези тапи за уши заслужават малко повече уважение, отколкото да бъдат натъпкани в джоб.

Слушалките за поставяне в ушите на JBL са предназначени за спорт. Те са устойчиви на пот, устойчиви на пръски и лесни за почистване. В допълнение, те са много здрави и със сигурност могат да понесат побой. Удобен за най-тежката ви потна тренировка.

Големият вграден контролер в кабела не е предназначен за спорт. Докато бягате, ще почувствате как дистанционното подскача напред-назад върху гърдите ви. Това ще ви притеснява по-малко под спортна тениска, но тогава ще ви е трудно да включите следващата песен.

В допълнение към тапите за уши ще получите три различни размера за тапи за уши и три перки за спорт, така че тапите да не изпадат. След известно време ще намерите идеалната комбинация за вашите уши.

След като влязат, те остават там. С фина усукване, ушите са удобни и сигурни. Тапите за уши са доста големи, както и приставките, така че комфортът за малките уши за съжаление е малко по-малък.

В Холандия тапите за уши се продават само в черно, но в този цвят тапите за уши изглеждат като един вид мини Joint Strike Fighters. Много спортен външен вид, удобен за чифт спортни тапи за уши. Кабелът на Reflect Aware е отразяващ, полезен за вечерни бягания, но също така изглежда добре. Кабелът се усеща много твърд.

В края на този кабел ще намерите конектор за мълния. Не 3,5 мм жак за слушалки, както бихте очаквали от чифт слушалки, но JBL Reflect Aware работи само на iPhone с вход за светкавица. Не за тормоз на потребители, които не са iPhone, а главно за захранване на функцията за шумопотискане на слушалките.

Цената за JBL Reflect Aware не е лоша. Можете да ги получите у дома на цена от 180 евро. За тази цена, разбира се, можете да очаквате повече от просто приятен външен вид. Това разбира се трябва да се отрази в качеството на звука и функцията за шумопотискане.

JBL Reflect Aware Преглед 2
JBL Reflect Aware Преглед 2

Наясно със заобикалящата ви среда

JBL Reflect Aware са едни от малкото слушалки, които не използват външна батерия, за да използват функцията за шумопотискане. Това са едни от малкото слушалки с Active Noise Canceling без външна батерия. JBL Reflect Aware взема цялата необходима енергия от батерията на iPhone. Така че вече не е нужно да се тревожите за празна батерия в слушалките си и винаги да потискате околния шум.

JBL предлага възможността да управлявате вашите слушалки с приложението My JBL Headphones, което може да бъде изтеглено безплатно от App-Store. С приложението можете да включите или изключите функцията Noise Cancel с приложението или да настроите еквалайзера. EQ на JBL ви позволява да регулирате 10 различни честоти по ваш вкус, започвайки от 32Hz до 18kHz.

С приложението можете също да включите JBL Ambient Aware. С Ambient Aware, разширение на функцията за шумопотискане, можете да пуснете определено количество звук и да не се изключвате напълно от околната среда. Работи, но разликата между ниско ниво на пропускане и високо ниво на околния шум е минимална.

По време на бързо колоездене или каране на скутер е важно да изключите напълно Ambient Aware или шумопотискането. С Ambient Aware на най-високата настройка музиката е напълно невъзможна за слушане.

Изолирайте се от света

Но не можете наистина да затворите средата си напълно. Функцията за заглушаване на околния шум работи добре за баси. Най-лошите външни шумове се филтрират добре, но не както могат най-добрите слушалки. Системата успява да улови бръмченето на климатик или движението на влак.

Но след като сте във фитнеса или по средата на бягане, звукът около вас се изключва и вие пускате любимата си музика за тренировка. JBL често разчита на истинския звук на JBL: дълбок бас с резки високи.

Те със сигурност идват с тапите за уши. JBL се справя много добре с качеството на слушалките. И показвайте това отново и отново във всички видове жанрове.

Преглед на JBL Reflect Aware 3
Преглед на JBL Reflect Aware 3

У дома от всички пазари

JBL трябваше да премине редица основни кръщения. Един от тези петарди за аудио устройства е Dire Straits. Песни като Brothers In Arms и Private Investigations имат толкова много слоеве, толкова много тонове и детайли. JBL Reflect Aware няма проблем да вдигне ксилофона в Частни разследвания.

Друго изпитание е хип-хопът. JBL Reflect Aware също няма проблем с това. Не точно, защото ниските тонове са толкова фантастични за чуване. Класически албуми като Chronic 2001 от Dr. Dre of Speakerboxx/The Love Below от Outkast са хип-хоп албуми, които можете да използвате, за да тествате тапи за уши. И с двата албума слушалките работят добре.

Отново, всички слоеве се чуват и чувате звуци, които не бихте чули с тапи за уши от среден обхват. Качеството на звука е страхотно. Очевидно няма да „усещате“баса с тапи за уши, но ще чуете, че басовият звук има плътност и високите са остри като мачете.

За слушателите на подкасти също няма човек зад борда. Особено благодарение на шумопотискането, подкастите, в които има много разговори, не са проблем за слушалките JBL Reflect Aware.

JBL Reflect Aware Review - Body Earbuds

JBL Reflect Aware се представя добре. Тапите за уши са удобни дори за по-дълги тренировки и осигуряват фантастично качество на звука. Жалко е, че слушалките работят само на iPhone с Lightning вход.

Освен това функцията Noise Cancel няма да счупи никакъв рекорд, но работи добре. За щастие можете да се съсредоточите върху звука, защото JBL Reflect Aware ви поставя в студиото с артиста, както малко други слушалки могат. Ако имате излишни 180 евро за тапи за уши, тогава определено сте на правилното място с JBL Reflect Aware.

Плюсовете и минусите

  • Качество на звука
  • Удобно
  • Подходящ за всяка тренировка
  • Без външна батерия за шумопотискане
  • Умерена функция за шумопотискане
  • Само за iPhone
  • Скъп

Популярна тема