10-те най-добри коледни подаръка за 2019 г. за деца

Съдържание:

10-те най-добри коледни подаръка за 2019 г. за деца
10-те най-добри коледни подаръка за 2019 г. за деца
Anonim

Pokémon Sword & Shield

Дори след всички тези години Pokémon все още е изключително популярен. В допълнение към Pokémon Let's Go Pikachu и Eevee, съвсем нова игра Pokémon наскоро се появи на Nintendo Switch. В Pokémon Sword & Shield изследвате новия регион Galar, базиран на Обединеното кралство. С 81 чисто нови покемона за улавяне има какво да изживеете.

Pokémon Sword & Shield се предлага за 57 евро за Nintendo Switch.

LEGO Hidden Side

LEGO Hidden Side съчетава старомодната конструкция на Lego с добавена реалност. Комплектите LEGO са превзети от призраци и децата могат да отидат на лов за духове с телефон. Игралните комплекти могат да бъдат сканирани чрез безплатното приложение, след което може да се играе игра с добавена реалност. Всеки от различните комплекти за игра предлага ново приключение и е различен по размер.

LEGO Hidden Side се предлага от 17 евро

Как да си дресираш дракон 1 до 3

Филмите „Как да си дресираш дракон“са забавни за гледане с цялото семейство. И трите филма от поредицата са включени в този комплект. Това е добре за не по-малко от пет часа удоволствие от гледането. Филмите имат и някои екстри, като поглед зад кулисите и някои изтрити сцени.

Боксетът Как да си дресираш дракон се предлага за 21 евро на Blu-ray

JBL JR 300 On Ear детски слушалки

Хубаво е да можеш да се наслаждаваш на собствената си музика. Децата също заслужават да се наслаждават на качествена музика. JBL JR 300 е проектиран да позволи на децата да слушат музика и да защити чувствителния им слух. Слушалките имат ограничение на звука от 85 децибела. Освен това, слушалките са лесни за носене със себе си навсякъде благодарение на сгъваемия дизайн.

JBL JR 300 се предлага за 25 евро

Image
Image

FIFA 20

Сега, след като Холандия отново е класирана за Европейското първенство, можем бавно да влезем във футболното настроение отново. Следователно футболната игра FIFA 20 никога не се проваля под дървото за деца, които са луди по футбола. Пресъздайте Шампионската лига и Лига Европа във FIFA 20 или ги вижте от различен ъгъл на уличните футболни игрища.

FIFA 20 се предлага за 60 евро за PlayStation 4, Xbox One и PC.

30 секунди Junior

Известната парти игра 30 секунди не е само за възрастни. Децата също могат да се забавляват с играта в специалната версия за деца. Това издание съдържа карти, насочени към деца, които им позволяват да се състезават с приятели и семейство.

30 секунди Junior се предлага за 25 евро

Nintendo Switch Lite

Nintendo Switch Lite е по-евтината версия на Nintendo Switch и е насочена към ръчни геймъри. Конзолата може да играе всички игри на Switch, които работят в ръчен режим. Това улеснява децата да се наслаждават на игри като Zelda, Mario и Pokémon по време на дълго пътуване.

Nintendo Switch Lite се предлага от 200 евро и се предлага в различни цветове.

SEGA Mega Drive Mini

Sega Mega Drive Mini е най-добрият начин да играете класически игри като Sonic the Hedgehog и Mega Man. Това прави конзолата идеален начин да запознаете децата с ретро игрите. Общо 40 игри могат да се играят на Mega Drive Mini. Сладки са с това!

SEGA Mega Drive Mini се предлага от 70 евро.

Image
Image

Disney + абонамент

За часове забавление в гледане на най-големите филми на Дисни, абонаментът за Disney + е добра идея да подарите. От филми като Frozen, Toy Story до различни сериали. За всички деца има по нещо. Освен това Дядо Коледа също тайно радва мама и татко с това, защото могат да се насладят на най-добрите филми и сериали от Marvel и Star Wars.

Disney + се предлага за 7 евро на месец

Logitech G G29 Driving Force

За да добавите допълнително измерение към състезателните игри, закупуването на състезателно колело е добра идея. За игри като F1 2019, Gran Turismo Sport и Project Cars 2, състезателните игри могат изведнъж да станат много по-зрелищни. За PlayStation 4, Logitech G G29 Driving Force е добър модел от начално ниво.

Logitech G G29 Driving Force се предлага от 189 евро

Популярна тема