JBL слушалки с Google Assistant

Съдържание:

JBL слушалки с Google Assistant
JBL слушалки с Google Assistant
Anonim

JBL обяви не по-малко от три нови модела от линията Everest: 710GA, 310GA и 110GA. И трите слушалки работят с Google Assistant, така че можете например да кажете на слушалките си, че трябва да са по-силни или по-тихи. Така че нямате нужда от мобилен телефон или физическо копче за сила на звука, за да работите със слушалките си.

Новите JBL слушалки имат различен живот на батерията

710GA, 310GA и 110GA не се различават много един от друг по отношение на спецификациите, освен че всеки модел има различни възглавнички за уши и собствен живот на батерията. 710GA, слушалка за ухо, издържа 25 часа, 310GA, модел за ухо, 20 часа, докато 110GA, която има високоговорители, които влизат в ушите на потребителя, работи осем часа без презареждане.

Можете да видите това и в цените. Те не са официално обявени, но Engadget твърди, че знае. 710GA, най-дълготрайните слушалки, трябва да струват $250, докато 310GA ($200) и 110GA ($100) трябва да са значително по-евтини.

Новата серия слушалки от JBL, известна със своите преносими високоговорители, ще бъде пусната в Холандия през есента. Ако не сте толкова убедени от новите слушалки, все пак можете да си купите по-стар модел, като например JBL E55BT.

Популярна тема