Tech Thursday: Най-добрите bluetooth високоговорители на момента

Съдържание:

Tech Thursday: Най-добрите bluetooth високоговорители на момента
Tech Thursday: Най-добрите bluetooth високоговорители на момента
Anonim

5. Denon Envaya DSB-250BT (170,63 евро)

Тази седмица започваме с Denon Envaya, високоговорител, който се предлага в три различни размера. По-конкретно, ние се съсредоточаваме върху варианта DSB-250BT поради неговия дизайн и лесен за използване. Високоговорителят има удобни бутони отстрани и има живот на батерията от около тринадесет часа.

Въпреки че високоговорителят не осигурява изключително силен звук, звукът остава с добро качество на всяко ниво. В допълнение, високоговорителят е водоустойчив и може да понесе удари благодарение на гумените страни. Жалко, че цената е толкова висока.

Image
Image

4. Anker Soundcore Flare 2 (81,34 евро)

От скъп модел преминаваме към най-евтиния високоговорител в този списък, Soundcore 2 от Anker. Този високоговорител струва малко над 80 евро и доставя празник от цветове, които светят синхронно с прекрасна музика. Благодарение на удобната тотемна форма можете да поставите този високоговорител в средата на стаята и да чувате добре звука във всеки ъгъл.

Качеството на звука също е с високо качество и работи добре със специалното приложение Soundcore. Само дизайнът можеше да е по-добър, защото бутоните не се виждат ясно при слаба светлина. За щастие високоговорителят е водоустойчив.

Image
Image

3. JBL Charge 4 (99,99 евро)

За тези, които търсят по-евтин високоговорител, можете да се обърнете към JBL. Charge 4 вече е много евтин и има добри качества, на които да се насладите. Този високоговорител може да свири добре и силно и животът на батерията е много добър. Това може да продължи около четиринадесет часа, преди батерията да се изтощи, но се презарежда за нула време благодарение на USB-C. Особено удобно е, че този високоговорител може да се използва и като точка за зареждане на вашия телефон.

Основната причина, поради която високоговорителят не е по-висок в този списък, е свързан със звука. Това е почти идентично с това на своя предшественик и въпреки че все още е много добро, високоговорителят пада шевове. Гласовете са малко трудни за разбиране поради прекомерното количество баси в някои песни.

Image
Image

2. UE Boom 3 (93,81 евро)

Среброто от този Tech Thursday отива при Ultimate Ears. Известен с добрия си живот на батерията, високоговорителят Boom 3 умело работи с по-стари модели, за да създаде стерео звук. Комбинирайте това с прекрасен бас без загуба на качество на гласа и ще имате страхотен високоговорител.

Цената също е атрактивна и фактът, че високоговорителят е водоустойчив, ще бъде добре приет, когато отидете на плажа. Дизайнът е малко грозен и фактът, че високоговорителят е доста тежък, не го прави най-добрият за носене.

Image
Image

1. Sonos Move (379 евро)

За тези, които търсят най-добрия високоговорител за момента, можете да се свържете със Sonos. Sonos Move има най-доброто аудио качество от bluetooth високоговорителите в този списък и също така има редица гениални функции. Например Move има лесно превключване на Wi-Fi/bluetooth и можете да използвате високоговорителя в комбинация с Alexa и Google Assistant.

Високоговорителят издържа около десет часа с пълна батерия и е устойчив на пръски. Най-големият проблем за мнозина ще бъде цената. Това се свежда до 379 евро, но за качеството си повече от заслужава.

Пропуснахте техническия четвъртък? Вижте общия преглед

Любопитни сте за още по-страхотни технологии? Тогава бързо проверете нашия преглед на Tech Thursday. Съдържа още по-готин хардуер.

  • Най-добрите хибридни смарт часовници
  • Най-добрите безжични слушалки
  • Най-добрите слушалки за игри
  • Най-добрите слушалки
  • Най-добрите таблети

Кажете ни кой bluetooth високоговорител харесвате най-много в коментарите по-долу. Също така ни кажете кой хардуерен ъгъл искате да видите през следващия технически четвъртък!

Популярна тема