Най-добрите оферти: оферти за игри и технологии (седмица 25)

Съдържание:

Най-добрите оферти: оферти за игри и технологии (седмица 25)
Най-добрите оферти: оферти за игри и технологии (седмица 25)
Anonim

Teufel Cinebar 11

Кината наскоро отвориха врати, но последствията от коронакризата и там все още се усещат. Освен че трябва да спазвате дистанция в киното и ви позволяват само 30 души в стаята, гамата от филми също не е това, с което сме свикнали. Все пак половината се бави. Така че е хубаво от време на време да пренесете киното в дома си и да гледате филм от дивана с купа пуканки. Ако правите това, искате да имате най-добрия звук в дома си и Teufel е правилният избор за вас.

Teufel има значителен брой оферти на своя уебсайт. Вземете например комплекта за домашно кино Teufel Cinebar 11 2.1. В момента е с отстъпка от 399,99 на 349,99 и осигурява най-добрия 2.1 звук с безжичен субуфер. Никога повече няма да останете с кухия, тънък звук на вашия телевизор, когато вземете този комплект високоговорители. Вместо това получавате богат звук в стаята си с пълен бас.

Image
Image

JBL Tune 120 TWS

Ако предпочитате да имате добър звук в ушите си, отколкото в стаята си, тогава определено трябва да погледнете bol.com тази седмица. Предлага се много аудио, включително JBL Tune 120 TWS. Тези безжични слушалки за поставяне в ушите ви дават възможност за провеждане на разговори със свободни ръце, но също така и страхотен звук за вашия плейлист в Spotify. Слушалките работят чрез Bluetooth и са подходящи както за Android, така и за iOS устройства. Времето в режим на готовност е прилично: можете да се наслаждавате на най-красивите звуци до 16 часа.

Отбелязвайте дигитални игри с предимство

Всяка седмица дигиталните магазини на Sony, Microsoft и Nintendo са пълни със страхотни предложения. Това означава, че можем да печелим резултати в дигитални игри, като същевременно държим ценни стотинки в портфейлите си! Например, можете да закупите Horizon Zero Dawn тази седмица в PSN Store за 12,99 евро, Microsoft Store Rogue Legacy има конкурентна цена от 3,74 евро и можете да закупите Saints Row the Third в Nintendo Saints Row the Third eShop сега за 19,99 евро. Стига гейминг забавление с предимство!

  • Купете Horizon Zero Dawn тук за €12,99 от PSN Store.
  • Вземете Rogue Legacy тук само за $3,74 в Microsoft Store.
  • Купете Saints Row the Third за Switch в електронния магазин сега за 19,99 евро.

Популярна тема