Най-добрите оферти: оферти за игри и технологии

Съдържание:

Най-добрите оферти: оферти за игри и технологии
Най-добрите оферти: оферти за игри и технологии
Anonim

Xbox One S на много добра цена

В момента светлината на прожекторите е върху предстоящите конзоли от Sony и Microsoft. Това означава, че настоящите конзоли се продават навсякъде и никъде. Например, в момента можете да спечелите Xbox One S само за 179 евро. Няколко онлайн магазина предлагат конзолата и Microsoft също добавя редица игри, така че сделката да е напълно вкусна. С Xbox One S получавате Fortnite, Minecraft и Sea of Thieves като подарък. Тези игри вече ви очакват на конзолата.

20 процента отстъпка, ако преминете

Ако сте издържали, първо бихме искали да ви поздравим. Същото мислят и от Mediamarkt, които награждават всички преминали с 20 процента отстъпка. Можете да получите тази отстъпка за избрани продукти като Bluetooth високоговорители от JBL. Например, JBL Charge 4 не е 128 евро за всеки успешен студент, а 102,40 евро и можете да закупите JBL Tune 220 за 62,40 евро вместо за 78 евро. Това е хубав бонус след цялата тази упорита работа.

Smart TV Samsung за половината пари

Ако все още не сте изразходвали парите си за почивка за всички оферти или просто за приятна разходка, сега е моментът да спечелите много. Coolblue има много конкурентна оферта. 55-инчовият Samsung QE55Q85R в момента се предлага за половината пари.

Смарттелевизорът ви предлага кристално чисти изображения чрез панела с квантови точки и с 4K изображения най-високата разделителна способност, която можете да желаете. В допълнение, телевизорът е оборудван с Airplay, така че можете лесно да предавате съдържание от телефона си към телевизора. Благодарение на включената One Connect Box можете да свържете всичките си устройства към телевизора само с един кабел. Следователно плетеница от кабели, висящи зад вашия телевизор, е нещо от миналото.

Популярна тема