JBL Quantum 400 Gaming Headset Review - Неотъпкана пътека

Съдържание:

JBL Quantum 400 Gaming Headset Review - Неотъпкана пътека
JBL Quantum 400 Gaming Headset Review - Неотъпкана пътека
Anonim

JBL е известна със своите аудио продукти от години, като набляга основно на слушалките и високоговорителите, които се продават на добра цена. С JBL Quantum 400 Gaming Headset, производителят иска да се съсредоточи върху геймърите със слушалки от 99,99 евро. Можете да прочетете в нашия преглед дали трябва да вземете тези слушалки за тази цена!

Стилни и устойчиви

В дизайна на JBL не липсва креативност. Със здрави чаши за уши и лента за глава, подобна на DJ, слушалките стоят удобно на главата ви. Дори когато прекарате цял ден в игра на Marvel's Avengers или Rocket League с приятели, слушалките стоят удобно на главата ви. В нито един момент нямате чувството, че слушалките дразнят скалпа.

Слушалките също са много гъвкави, тъй като презрамките са широко регулируеми, което прави слушалките повече от подходящи за всяка форма на главата. Можете също така да завъртите черупките на около 180 градуса, докато те също се движат на 30 градуса нагоре/надолу. Това позволява на Quantum 400 да стои удобно на всяка глава.

Image
Image

Микрофонът също е свързан към черупката пред лявото ухо. За разлика от други производители, не можете да изключите микрофона на Quantum 400, което означава, че е по-малко вероятно да вземете слушалките със себе си в градския транспорт или когато вървите по улицата. Разбира се, можете да маскирате микрофона сравнително добре поради черните цветове, но все пак се чувствате малко тромаво да се разхождате с микрофон, насочен към небето.

JBL също направи интелигентен избор на черупките, които допълват дизайна. RGB светлините са на мода, така че са вградени в черупките. Буквите на производителя на звука блестят в цветове по ваш избор, което ще обогати изживяването още малко за играчите, които настройват своите настройки по съответния начин.

Image
Image

Стерео или съраунд?

Големите черупки също осигуряват приятно затваряне от външния свят. След като играете, вие изчезвате в този свят. На компютър това прави най-голямото парти, защото на тази платформа забелязвате колко добре работи софтуерът Quantum SURROUND.

Това е специална техника, разработена от JBL за симулиране на усещането за съраунд звук. Това работи чудесно за игри като Counter-Strike и Overwatch. От разумно разстояние можете да прецените по звука къде има бой, след което да се възползвате от него. Бихме искали да видим технологията и на конзоли, но за съжаление те са свързани със стерео аудио.

Image
Image

Отличен микрофон

Въпреки това, качеството на съраунд звука не казва всичко за качеството на звука на високоговорителите в самите слушалки. Докато почти всяка височина произвежда добър звук, на звука му липсва определена яснота, когато става въпрос за някои струнни инструменти. Като се има предвид, че те редовно заемат видно място в саундтраците на игрите, това е малко разочарование.

Добавете към това басовия звук, който не ви впечатлява и можете да кажете, че звукът на слушалките е добър, но не и страхотен. Забележително е, че микрофонът е с отлично качество. Това предава гласа ви ясно всеки път. Другите играчи не трябва да страдат от мърморене или силни тонове, които разкъсват тъпанчетата.

Също така беше умно да добавите светлина под дунапреновия ръб на микрофона, бързо разбирате дали можете да бъдете чути. Това означава, че не е нужно първо да проверявате всички видове системи и можете просто да играете веднага.

Image
Image

Ревю на слушалки за игри Quantum 400 JBL - добри, не страхотни

Това е типично за JBL Quantum 400 Gaming Headset. Това е слушалка, създадена да вземе бързо и да изиграе няколко рунда. За щастие, това не означава, че всеки, който планира по-дълги игрови сесии, трябва да се страхува. Слушалките са също толкова удобни след шестия час, колкото и през първите минути.

В това отношение JBL представи добър дизайн, въпреки че бихме искали да изключим микрофона (колкото и добър да е). Всъщност бихме искали да чуем същото качество в звука. Можеше да е малко по-добре, въпреки че по-лошото качество на звука на компютъра е по-малко забележимо поради отличния софтуер Quantum SURROUND.

Плюсовете и минусите

  • Силен дизайн
  • Удобно
  • Quantum SURROUND софтуер
  • Отличен микрофон
  • Микрофонът не може да се сваля
  • Аудиото няма яснота
  • Няма Quantum SURROUND на конзолата

Популярна тема