Топ 5 на най-добрите саундбари за 2020 г

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите саундбари за 2020 г
Топ 5 на най-добрите саундбари за 2020 г
Anonim

Teufel Cinebar Ultima

Първият кандидат за най-добрите саундбари за 2020 г. е Teufel Cinebar Ultima. Саундбарът споделя името си с най-популярния високоговорител на Teufel и това не е случайно. Известният немски аудио производител се е опитал да опакова звука на Ultima в звукова лента и е успял изключително добре.

Teufel Cinebar Ultima има мощен и балансиран звук, който се проявява във всички ситуации и е изключително лесен за използване и свързване. Има опции за USB, HDMI, цифрови връзки и Bluetooth. Независимо дали гледате вълнуващ екшън филм, исторически сериал или токшоу, Cinebar Ultima кара всичко да оживее. Саундбарът прави това с помощта на шест високопроизводителни драйвера за средни и високи тонове, два от които „стрелят“настрани за съраунд звук. Междувременно две големи басови мембрани осигуряват впечатляващ тътен, така че вече дори не се нуждаете от отделен субуфер.

Teufel Cinebar Ultima се продава само в уеб магазина на Teufel, но това идва с редица предимства. Например, компанията държи всичко в свои ръце - от производството до продажбите - и можете да тествате звуковата си лента у дома за не по-малко от осем седмици. В онлайн магазина редовно можете да се възползвате от страхотни разпродажби, като актуалната оферта от 28 процента отстъпка на Cinebar Ultima. В допълнение, уеб магазинът на Teufel също има значителни отстъпки по време на офертите за Черен петък. Така че, ако искате да се възползвате от висока отстъпка, възползвайте се от шанса си СЕГА!

Image
Image

Sonos Arc

Когато става дума за аудио производители, Sonos е сравнително зелен. Компанията е основана едва през 2002 г., но постигна значителен напредък през последните години и изгради значителна репутация. Един от новите продукти, които Sonos представи тази година, е звуковата лента Arc, която със сигурност си спечели място в нашите топ 5.

The Sonos Arc изглежда доста елементарно с просто око, но както се казва: не съдете книга по корицата. Саундбарът съдържа осем нискочестотни и три високочестотни високоговорителя, които осигуряват детайлен звук от пет канала. Точно като Cinebar Ultimate, ще бъдете заобиколени от звука, дори и без допълнителни отделни високоговорители.

С приложението Sonos TruePlay можете също да настроите звука към собствената си стая, за да намерите идеалния баланс. А ако не ви се протяга ръка към дистанционното управление, можете да управлявате устройството и с гласа си, благодарение на интеграцията с Google Assistant.

Image
Image

JBL Bar 9.1

Както подсказва името, с Bar 9.1 JBL има за цел да предложи изживяване, което надхвърля "стандартния" съраунд звук. Ето защо с JBL Bar 9.1 получавате не само саундбар, но и отделен субуфер и още два безжични високоговорителя, които можете да поставите в стаята.

Поставете отделните високоговорители зад вашия диван, стол или друго място, където седите, за да симулирате звука от всички страни. Така че звучи сякаш самолет наистина лети над вас или ако играете състезателна игра, можете буквално и преносно да чуете вашите конкуренти да се приближават. Ако нямате достатъчно място, за да поставите високоговорителите зад вас, те дори могат да осигурят уникално изживяване точно до звуковата лента. Отнема малко повече място и усилия от звукова лента "всичко в едно", но тогава имате нещо.

Image
Image

LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ

Днешните телевизори и монитори имат невъзможни имена на продукти. За щастие производителите на аудио го поддържат много по-лесно, но LG сега изглежда също си играе с генератор на произволни имена, когато става въпрос за най-новата си звукова лента. За щастие, южнокорейската компания доставя страхотен продукт с LG DSN11RG Sound Bar AI ThinQ, което ни кара да простим името.

Точно като JBL Bar 9.1, DSN11RG идва със субуфер и два задни високоговорителя. LG отива само една крачка напред, като използва Dolby Atmos. Саундбарът не изпраща звука директно до вашата позиция, а през тавана. Това прави звука още по-просторен и реалистичен. С тази звукова лента можете също да изпращате команди с гласа си чрез Google Assistant или можете просто да проверите какво имате на дневен ред днес. Когато сте сигурни, че вече не е нужно да правите нищо, можете да поставите краката си около масичката за кафе и да се насладите на любимите си филми и сериали с най-добро качество.

Image
Image

Denon DHT-S216

Затваряме списъка си с най-добрите саундбари за 2020 г. с най-високата цена: Denon DHT-S216. Компактната звукова лента - с височина само шест сантиметра - се побира под почти всеки телевизор, но ще бъде приятна надстройка за хора, които идват от няколко прости високоговорителя с ниско качество.

Denon съдържа два субуфера, два двойни драйвера за средните честоти и два високочестотни високоговорителя, отговарящи за високите. И качеството на звука със сигурност е добро, въпреки факта, че DHT-S216 има много по-малко драйвери в сравнение с конкуренцията. Аудиото е силно и детайлно и с четири различни опции можете също да регулирате звука към дейността, която извършвате: чист, филм, музика и нощ. Denon DHT-S216 няма обширни и уникални функции, но ако нямате голям бюджет и търсите много солидна звукова лента, тогава не е нужно да търсите повече.

Популярна тема