JBL Go 3, Xtreme 3 и Go 4 налични през октомври

Съдържание:

JBL Go 3, Xtreme 3 и Go 4 налични през октомври
JBL Go 3, Xtreme 3 и Go 4 налични през октомври
Anonim

JBL е марка, с която можете да бъдете видени, поради което малкото оранжево лого на JBL бавно изчезва от пейзажа, отстъпвайки място на големи удебелени букви на високоговорителите. В допълнение, разбира се, всички те се предлагат в различни поразителни цветове. И трите продукта имат Bluetooth 5.1 и са класифицирани като водоустойчиви и прахоустойчиви IP67. JBL е част от Harman, която беше придобита от Samsung през 2016 г.

JBL Clip 4

Започваме с четвъртото поколение на клипа. Мини говорителят е много компактен и издържа на екстремни условия. Високоговорителят е с нова визия и е много лесен за носене с куката. Предлага се в розово, сиво, синьо, черно, цвят камуфлаж и червено. И тук JBL се фокусира много върху баса, което означава, че произвежда приличен звук въпреки много малкия си размер. Това е единственият JBL високоговорител, който можете да закачите на раницата си и издържа 10 часа с пълна батерия.

JBL Clip 4 се очаква да се появи на холандските рафтове през ноември тази година и ще струва 59,99 евро.

Image
Image

JBL Go 3

Продължаваме с третото поколение на Go, този човек е най-малкият високоговорител в линията JBL. Този мини модел лесно се побира в джоба ви и след месец ще се появи в цветовите комбинации; черно, синьо, синьо и розово, червено, розово, цвят камуфлаж и зелено и бяло. Този малък високоговорител издържа до пет часа с пълна батерия.

JBL Go 3 ще бъде наличен месец по-рано от по-големия си брат, Clip 4 и също така ще струва две десетки по-малко. Само за 39,99 евро вие скоро ще бъдете собственик на този високоговорител с джобен размер.

Image
Image

JBL Xtreme 3

Накрая, Xtreme 3, наследникът на изключително популярния Xtreme 2. JBL Xtreme 3 също ще бъде пуснат през октомври, предлага се в черен, син и камуфлажен цвят. За него плащате не по-малко от 299 евро. Можете също така да купите Clip 4 седем пъти за това и тогава дори ще ви останат пари.

Получавате по-добър звук за тази по-висока цена. Освен това високоговорителят издържа 15 часа и има „режим за усилване на партито“, така че вие (ако имате повече от един) можете да свържете високоговорителите заедно за прекрасен стерео звук.

Популярна тема