Ето как можете да получите безплатни JBL слушалки с шумопотискане

Съдържание:

Ето как можете да получите безплатни JBL слушалки с шумопотискане
Ето как можете да получите безплатни JBL слушалки с шумопотискане
Anonim

Във Vattenfall можете да намерите друга специална седмична оферта тази седмица. Всеки, който се възползва от седмичната сделка до вторник, 8 септември, ще получи слушалки JBL Club 950 NC безплатно. Така че получавате хубав подарък на стойност 249 евро, ако сключите 1-годишен договор за газ и енергия с Vattenfall.

Седмичната сделка с енергия с фиксирана цена от Vattenfall се различава в цената в зависимост от вашето местоположение и потребление. Цената се определя въз основа на вашите данни, така че да получите персонализирана цена. Можете лесно да изчислите цената си чрез тази уеб страница, за да видите колко сте загубили на месец, ако искате да изберете тази седмична сделка. Правилата за това действие също могат да бъдат намерени на същата страница.

Миналия месец бихте могли да се възползвате и от специална оферта за Coolblue във Vattenfall. С ваучер за подарък за уеб магазина можете да спестите много, ако искате да закупите PlayStation 5 следващия месец.

Vattenfall преди беше Nuon

Вероятно вече познавате Vattenfall, тъй като под друго име доставчикът на енергия е неактивен от известно време. Преди това компанията се наричаше Nuon. От 2019 г. компанията продължава под ново име. Като доставчик на енергия, компанията, първоначално от Швеция, обслужва повече от два милиона клиенти в Холандия, когато става въпрос за енергия.

Препоръчано: