JBL Quantum 350 Wireless Review – Силен звук в лек

Съдържание:

JBL Quantum 350 Wireless Review – Силен звук в лек
JBL Quantum 350 Wireless Review – Силен звук в лек
Anonim

За по-малко от 80 евро имате предвид това: безжичните слушалки JBL Quantum 350, слушалки, които блестят в горната част на средния сегмент. Безжичните слушалки не идват от най-малко стабилните, тъй като JBL е известен от години със своите стабилни преносими високоговорители и пренася това качество към слушалки за игри като този скорошен модел за известно време.

Елегантен дизайн

JBL Quantum 350 е безжична слушалка за наушници за PC и Mac, Nintendo Switch, PlayStation 4 и PS5 и Xbox Series X/S с доста елегантен дизайн. Моделът е почти изцяло изработен от пластмаса, с изключение на малка част в регулируемата лента за глава и възглавничките за уши от изкуствена кожа. JBL почти не е добавил никакви забележителности към дизайна.

На двете чаши за уши можете да намерите няколко бутона. Има бутон за включване и изключване, който функционира и като бутон за свързване, бутон за изключване на звука за изключване на звука на вашия микрофон и контрол на силата на звука. Ще намерите и 3,5 мм вход, към който можете да свържете подвижния микрофон на слушалките. И накрая, Quantum 350 е оборудван с USB-C връзка, която можете да използвате, наред с други неща, за зареждане на слушалките с включения USB-C към USB-A кабел.

Въпреки използването само на твърда пластмаса, Quantum 350 е слушалка, която не се усеща клатена. Хвърлянето на слушалките в стената разбира се никога не се препоръчва, но слушалките са достатъчно здрави за всеки, който не е много внимателен с нещата си. Единственият недостатък е пантата за завъртане на тапите за уши, която е твърде чувствителна.

Image
Image

Лек с удобство при носене

Въпреки че Quantum 350 изглежда като обикновена слушалка, това определено трябва да се вземе предвид. Със само 252 грама, той е лек в сравнение с други безжични слушалки, като слушалките Xbox Wireless (312 грама) и Turtle Beach Ste alth 700 Gen 2 (500 грама). Заедно с удобните и готини възглавнички за уши от изкуствена кожа, това е като да имате ангелски ореол на главата си. Получавате приличен звук, но почти забравяте, че носите слушалки!

Хубава черта на изкуствената кожа е също така, че се почиства лесно, без да излъсква блясъка (буквално и преносно) на вашата слушалка. Също така е много удобно, че микрофонът може да се отдели от слушалките. По този начин можете също да носите слушалките извън вашите игрови сесии, а антифоните с вградена звукова система също са многократно използваеми (в комбинация с вашия компютър).

Image
Image

Страхотен звук

Микрофонът на Quantum 350 е оборудван с гумена капачка от пяна, която можете да плъзнете на края. Въпреки че звукът е добър без този капак, с поставен капак става малко по-приятен за човека, с когото говорите. Това ще ви попречи да унищожите тъпанчетата на приятелите си със силни звуци.

Звукът, който Quantum 350 изпраща до вашите тъпанчета чрез 40-милиметровите драйвери, е мястото, където се крие истинската сила на слушалките. Вие наистина чувате всички звуци, от стъпки и фонови шумове до силни баси като експлозии, кристално чисти, независимо дали сте увеличили или намалили звука.

Особено ако използвате слушалките на компютър, звукът е страхотен. Това е така, защото тогава има два налични кодека, които също осигуряват съраунд звук. Наистина е удоволствие да носите слушалките на главата си, но това удоволствие не е за всички устройства.

Специално за дома

Слушалките Quantum 350 Wireless не работят само безжично с всяко устройство. Слушалките се свързват с 2,4 GHz връзка, което има предимството, че можете бързо и стабилно да се свържете с устройства. За целта JBL използва USB донгъл, който свързвате към компютър или вашата конзола, като например PS5 или Series X.

Игрите на Nintendo Switch в телевизионен режим изобщо не са предизвикателство с Quantum 350, но игрите с Switch в ръчен режим не са възможни с тези слушалки. Слушалките не поддържат Bluetooth и не можете да свържете донгъла към самия Switch. Същото важи и за мобилните телефони и VR слушалките. Това е нещо като Quantum 350, който отива за олимпийско сребро вместо злато. Няма нищо лошо в това, но липсата на последната функционалност е пропусната възможност.

Преглед на JBL Quantum 350 Wireless – Страхотен звук на изгодна цена

JBL Quantum 350 ви напомня за сребърен медал от Зимните олимпийски игри. Немаркираните полета предпазват слушалките от златен медал, но представянето все още е много добро. А за слушалки от среден клас, това е тази, която ви предлага изненадващо количество комфорт в комбинация с повече от отличен звук на всяка платформа. В това отношение JBL Quantum 350 Wireless е добър избор, ако имате по-малък бюджет.

Плюсовете и минусите

  • Изключително удобни
  • Без звънци и свирки
  • Разглобяем микрофон
  • Страхотен звук
  • Не за всички устройства
  • Пантите се чувстват малко по-малко здрави
  • Задължителна връзка чрез донгъл

Популярна тема