JBL разширява гамата си с не по-малко от четири нови истински безжични слушалки

Съдържание:

JBL разширява гамата си с не по-малко от четири нови истински безжични слушалки
JBL разширява гамата си с не по-малко от четири нови истински безжични слушалки
Anonim

През последните години истинските безжични слушалки станаха много популярни, благодарение на възхода на Apple AirPods и продуктите на Sony. JBL също е доста активен на пазара от известно време и е зает с разширяването на гамата от истински безжични слушалки. Потребителите вече могат да избират от четири нови модела.

JBL Quantum TWS са слушалки, специално насочени към геймърите. Например, слушалките идват със специален ключ за вашия компютър, PlayStation или Nintendo Switch, за драстично намаляване на латентността и можете да се наслаждавате на съраунд звук. Слушалките също използват активно шумопотискане, имат живот на батерията от 24 часа и специална опция Smart Ambient, например за чуване на идващия трафик, така че можете да ги използвате и на открито.

JBL Life Pro 2 междувременно е подобрена версия на предишните лайфстайл TWS слушалки на компанията. Новата версия вече има ANC и Smart Ambient, животът на батерията е увеличен до 40 часа и JBL използва специални овални накрайници, които пасват по-добре в ушния ви канал.

Аудио компанията също излиза с JBL Reflect Aero, който е насочен към спортисти. Например, продуктът има специални перки, за да държи наушниците в ушите ви, а ушите са водоустойчиви до дълбочина от един метър. Така че можете дори да ги използвате за плуване! И трите истински безжични слушалки от JBL имат цена от 149 евро и са в продажба сега.

Уникални TWS слушалки от JBL

В допълнение към споменатите слушалки, JBL в момента работи и върху JBL Tune Flex. Тези слушалки имат по-отворен дизайн, така че потребителите да чуват по-добре заобикалящата ги среда. Ако просто искате да сте по-изолирани от натоварена среда, например на летището, можете сами да регулирате пасивното шумопотискане с помощта на три различни накрайника за уши и софтуера. Според JBL можете да създадете виртуален печат чрез приложението.

Външният вид на JBL Tune Flex също е уникален за компанията, защото JBL са заложили на прозрачен корпус, така че да виждате всички компоненти. Ще трябва да почакате известно време за тези нови истински безжични слушалки от JBL, защото продуктът ще се появи на пазара в средата на август и има цена от 99,99 евро.

Популярна тема