Това са някои нови филми във Videoland

Съдържание:

Това са някои нови филми във Videoland
Това са някои нови филми във Videoland
Anonim

The Revenant

Показва се от 25 април.

Като един от най-добрите драматични филми за 2015 г., това е просто задължително гледане. Историята е вдъхновена от историята на Хю Глас, който е оставен да умре от своя екип, след като е бил нападнат от мечка. Докато той се бори да оцелее срещу природата и собствения си ум, вие ще бъдете пометени във филм като никой друг.

Филмът има огромен екип, с редица носители на Оскар между тях, така че без съмнение знаете, че трябва да е добър. Леонардо ди Каприо, Том Харди, Уил Полтър, Форест Гудлък и Пол Андерсън, наред с други, могат да се видят в този фантастичен филм.

Вещица Блеър

Показва се от 23 април.

Психологически филм на ужасите, който несъмнено ще ви изплаши. След като група студенти отиват в горите на Блек Хил, Мериленд, за да разкрият мистериозното изчезване на сестрата на Джеймс, започват да се случват странни неща. Твърди се, че изчезването е свързано с легендата за вещицата от Блеър, която сега изглежда е насочена и към тази група ученици.

С участието на: Джеймс Алън Маккюн, Кали Ернандес, Брандън Скот, Корбин Рийд, Уес Робинсън и Валори Къри.

Вътрешна работа

Показва се от 19 април.

Inside Job е документален филм от 2010 г. Документалният филм е за финансовата криза, която възниква в края на първото десетилетие на 21e век. В пет части филмът показва как промените в политическите политики и банковите практики допринесоха за настъпването на финансовата криза. С Оскар за най-добър документален филм, този филм определено си заслужава да се гледа.

Актьорският състав е огромен и включва различни фигури в американската политика и медии, пълният списък можете да намерите тук.

Камшичен удар

Показва се от 24 април.

Андрю Нийман е обещаващ и амбициозен джаз барабанист, който е обучаван от своя ментор Терънс Флетчър. Взискателният Флетчър тласка ученика си до краен предел, за да направи пробив в музикалния свят. Флетчър често се ядосва много на Нийман, но успява да преодолее това и да се издигне до успешни сола на голямата сцена.

С участието на: Майлс Телър, Дж. К. Симънс и Пол Райзер.

Призрак

Духът вече може да се види!

Вече доста стар романтичен фентъзи филм от 1990 г., но все пак много добър. Сам Уит е убит при обир, но умът му все още не е готов да напусне света. Той остава като призрак с приятелката си Моли. Сам се опитва като призрак да предупреди приятелката си за опасност, която идва, но не може да го направи сам.

С участието на: Патрик Суейзи, Деми Мур и Упи Голдбърг

Още много филми

Този месец много повече филми ще бъдат добавени към Videoland. Повече от 30 други филма ще бъдат в услугата за стрийминг. Добавени са и филми като Fury, Vault и We Were Soldiers. Streamwijzer.nl подготви целия списък, за да можете бързо да видите дали любимият ви филм ще бъде във Videoland.

Популярна тема