Само днес: голяма отстъпка за JBL Boombox 2

Съдържание:

Само днес: голяма отстъпка за JBL Boombox 2
Само днес: голяма отстъпка за JBL Boombox 2
Anonim

Сега, когато слънцето отново грее, е идеалното време отново да излезете навън. Ако посещавате външния свят с група приятели, често е приятно да слушате музика заедно. В крайна сметка не всички искате да се разхождате с тапи за уши.

Bluetooth високоговорител е идеалното решение по това време, но понякога трябва да платите много за него. Особено ако искате да се насладите и на полезни функции, като например водоустойчив високоговорител. За щастие, в bol.com вече можете да се възползвате от ежедневната оферта за JBL Boombox 2. Само днес можете да вземете преносимата колонка с много отстъпка!

Bluetooth високоговорител, на който казвате U

С JBL Boombox 2 не е нужно да се притеснявате, че музиката ви ще свири трескаво и без контрол. Блутут колонката на реномираната аудио компания е широка над 48 сантиметра и има много мощни драйвери в корпуса. В резултат на това наистина ще усетите баса и високоговорителят може да бъде настроен достатъчно силно, за да създаде парти.

Също така не е нужно да се притеснявате, че батерията ще се изтощи или че трябва да внимавате с нея в дъжд или до плувен басейн. JBL Boombox 2 има живот на батерията не по-малко от 24 часа и е водоустойчив до един метър!

Популярна тема