Топ 5 най-добри огледално-рефлексни фотоапарати сега - технически четвъртък

Съдържание:

Топ 5 най-добри огледално-рефлексни фотоапарати сега - технически четвъртък
Топ 5 най-добри огледално-рефлексни фотоапарати сега - технически четвъртък
Anonim

На Техническия четвъртък винаги правим добър топ 5 на най-добрите налични технологични продукти. Тъй като е пролет и времето се подобрява, сега правим топ 5 на най-добрите SLR фотоапарати, за да можете да правите възможно най-добрите снимки сред природата. Този топ 5 на най-добрите огледално-рефлексни фотоапарати е, както бихте очаквали от фотогигантите, доминиран от Nikon и Canon.

5. Nikon D3500

Нека да започнем този топ 5 на най-добрите огледално-рефлексни фотоапарати в момента с хубав модел за начално ниво за начинаещи. Не всеки е фотограф по професия, така че е полезно да започнете с SLR фотоапарат, който е лесен за използване. Nikon D3500 излъчва в това и предимството е, че веднага получавате и добър обектив.

За да можете веднага да започнете да правите няколко хубави снимки. Разбира се, Nikon D3500 не може да се мери с по-високия клас модели, които по-късно влизат в топ 5 на най-добрите SLR, но това се дължи основно на разширените функции. Имайте предвид, че огледално-рефлексните фотоапарати се доставят със солидна цена, дори ако са модели от начално ниво.

Image
Image

4. Canon EOS 2000D

Ако наистина изпитвате пълна омраза към Nikon и имате еквивалентен базов модел от Canon, тогава за щастие има EOS 2000D. Фотоапаратът на Canon също е малко по-висок в топ 5 на най-добрите SLR фотоапарати днес, защото Canon също има много удобна система с приложение. Нека това е нещо, което Nikon за съжаление до голяма степен изостави, интеграция с вашия смартфон и Wi-Fi връзка.

Благодарение на системата на Canon можете незабавно да споделяте всички ваши снимки от природата, които сте направили в Instagram, колко лесно е това. Освен това Canon EOS 2000D е малко по-евтин от Nikon D3500, така че можете сами да решите за кой фотоапарат предпочитате да похарчите пари. Само не забравяйте да закупите карта с памет, защото ще ви трябва.

Image
Image

3. Nikon D5600

Сега наистина е време да разгледаме моделите от висок клас, които различните производители предоставят в този топ 5 на най-добрите SLR фотоапарати днес. Нека започнем с Nikon D5600, защото както споменахме по-горе, на Nikon липсва интеграция с приложения и интернет. Тази слабост е премахната с Nikon D5600, защото можете да свържете фотоапарата чрез Bluetooth към вашия смартфон, така че да можете да споделите тази перфектна природна снимка веднага.

За съжаление, нещата все още не са толкова гладки, колкото при Canon. Все пак това не означава, че Nikon D5600 е лоша камера. Всъщност това е може би един от най-добрите SLR фотоапарати на пазара в момента и затова фотоапаратът има място в този топ 5. Просто трябва да сте готови да платите малко повече за него, но качеството няма цена разбира се и този фотоапарат все още идва с обектив, което също прави голяма разлика.

Image
Image

2. Canon EOS 90D

Ако говорите за топ 5 на най-добрите SLR фотоапарати, Canon EOS 90D не трябва да липсва. Огледално-рефлексният фотоапарат на Canon спечели много слава и е добре познат модел за много топ фотографи. Може да не е най-добрият SLR фотоапарат на пазара, но за цената получавате отличен фотоапарат, който може много.

За съжаление, стигнахме дотам, че огледално-рефлексните фотоапарати вече не се доставят с обектив и това е най-големият разход. Обективите са странно скъпи за SLR камери и тогава трябва да обърнете внимание на конкретния тип обектив, който искате. Следователно EOS 90D е значителна инвестиция, но ако приемате фотографията много сериозно като хоби или кариера, тогава това със сигурност е добър фотоапарат.

Image
Image

1. Canon EOS 5D Mark IV

Ако искате най-доброто от най-доброто, ще трябва да платите и солидна цена за него. Canon EOS 5D Mark IV е най-добрият огледално-рефлексен фотоапарат, който можете да получите в момента, но също така идва и със солидна цена. Точно както при предишния фотоапарат на Canon, вие също ще трябва сами да закупите обектив и това прави този фотоапарат много скъпа шега.

Все пак, ако искате най-доброто, този фотоапарат си заслужава парите. Разбира се, получавате и удобната интеграция с приложението на Canon, което от своя страна предлага много допълнителни опции. С всички високотехнологични функции, които този фотоапарат предлага, Canon EOS 5D Mark IV е лесно в горната част на този топ 5 на най-добрите SLR фотоапарати, но вие плащате цената за това.

Технически четвъртък: Топ 5 на най-добрите SLR фотоапарати

Благодарение на SLR фотоапаратите, това се превърна в много скъп технически четвъртък, но ако искате да правите красиви снимки на природата, тогава трябва да сте готови да платите нещо за това. Музиката, докато правите снимки, винаги е приятна, но разбира се, искате да имате добри слушалки. След като се приберете от природата, разбира се е хубаво да похапнете, за това можете да разгледате предишния технически четвъртък за най-добрите фритюрници.

Популярна тема