Топ 5 на най-добрите филми на Disney+ през 2021 г., които да очакваме с нетърпение

Съдържание:

Топ 5 на най-добрите филми на Disney+ през 2021 г., които да очакваме с нетърпение
Топ 5 на най-добрите филми на Disney+ през 2021 г., които да очакваме с нетърпение
Anonim

Черна вдовица

Marvel напоследък прави само топ филми и сериали. Черната вдовица изглежда не прави разлика. Филмът-предистория за отмъстителя ни дава поглед върху това как Романов е бил обучен и израснал в Русия. Екшън филмът изглежда ще разкаже интересна история за изключително известната супергероиня.

От 9 юли Black Widow може да се види с Premier Access.

Круела

Лошият от 101 далматинци от 1956 г. получава свой собствен филм. Можем да разберем произхода на Estella “Cruella” de Vil. Израствайки през 70-те години на миналия век в Лондон под крилото на хаурайн баронеса фон Хелман, собственик на модна къща, младата Естела израства в успешен, но подъл моден дизайнер.

Круела може да се види от 26 май.

Лука

Disney и Pixar винаги печелят с анимационните филми. Soul вече беше много добър и изглеждаше страхотно. Сега излиза още един обещаващ филм, а именно Лука. Във филма ще видим историята на Лука и как той се наслаждава на почивката си в Италия. В допълнение към фантастичен филм, ние получаваме много сладолед, паста и пътувания със скутер.

Засега графикът е, че Лука може да се види на 17 юни, но това, разбира се, винаги може да се промени.

Круиз по джунглата

Круиз в джунглата ще бъде различен от другите филми. Вместо да се основава на книга или внезапно да измисли история и да я превърне в добър филм, Jungle Cruise се основава на атракция. Известната атракция ще има собствен филм с не друг, а „Скалата“. Заедно Емили Блънт и Дуейн Джонсън се впускат в приключение, за да открият джунглата на Амазонка.

Круиз по джунглата ще се излъчва на 22 юли в Disney+.

Шан-Чи и легендата за 10-те пръстена

Marvel вече представи много филми за най-известните комикси и сериали, но сега бавно се задълбочават допълнителни истории. Въпреки че все още едва сме видели върха на айсберга, вече получаваме много повече истории, които разработват малко по-малко известни комикси и герои. Shang-Chi е един от тях и ни дава поглед върху организацията с десет пръстена. Като злодей вероятно ще видим и истинския „Мандарин“, а не фалшивия от Iron Man 3.

Shang-Chi междувременно получи нов трейлър и премиерна дата на 3 септември.

Популярна тема