Искате тези 5 джаджи в навечерието на прекрасното време

Съдържание:

Искате тези 5 джаджи в навечерието на прекрасното време
Искате тези 5 джаджи в навечерието на прекрасното време
Anonim

1. Bluetooth високоговорител

Когато времето е хубаво, излизате навън, за да седнете в парка с приятели или да вземете тен на плажа, тогава искате малко забавление. Хубава студена напитка, леки закуски и разбира се приятен ритъм не могат да бъдат пропуснати. С хубав bluetooth високоговорител можете да настройвате настроението, като пуснете спокоен плейлист или пуснете малко по-бързо.

JBL има много красиви високоговорители в своята гама. Малкият JBL Clip се закрепва върху раницата ви и следователно може да се носи навсякъде, докато нещо като JBL Charge 4 е супер удобно, ако сте с по-голяма група. Този по-голям високоговорител възпроизвежда всяка песен без никакви проблеми, така че можете да се наслаждавате на слънцето с приятелите си.

Image
Image

2. Фен

Когато живакът се повиши, вие автоматично се потите повече. Никой не иска да седи на знойно слънце без малко охлаждане. Идеално, ако имате вентилатор със себе си, за да осигурите необходимото охлаждане. Разбира се, имате онези, които духат красиви неща във всякакви форми и размери. Ако предпочитате компактен спътник за охлаждане, презареждаемият ръчен вентилатор може да е нещо за вас. Но за щастие има и малко по-трудни помощници за обдухване за по-голямата охлаждаща работа, които могат да направят летните ви дни малко по-управляеми.

Image
Image

3. Power bank

Времето е хубаво, изследвате нова част на Холандия или чужбина и правите най-красивите снимки. Но изведнъж всички алармени звънци изгасват. Вашият телефон му казва, че му остават само 10 процента, преди да се откаже от духа. Празен смартфон, всички се сблъскваме с него от време на време, особено когато сте извън дома. Така че няма нищо по-удобно от хубава здрава захранваща банка!

Удобна батерия за движение, която ще зареди вашия смартфон или други джаджи за нула време. Една проста банка за захранване не трябва да струва много, но можете да я направите толкова луда, колкото искате. Ако искате да внесете нещо специално в дома си, можете да изберете и power bank с например малък соларен панел. След това можете да зареждате телефона си с вашата захранваща банка, която също се зарежда сама. Грешка при зареждане!

Image
Image

4. Машина за кубчета лед

Под мотото „никога не може да имате достатъчно прохлада“, смятаме, че следната джаджа е добре дошло допълнение към този списък с летни технологии. Хубавата напитка е вкусна през летния следобед, но напитка с кубчета лед е десет пъти по-добра.

Затова се препоръчва никога да не се изчерпва и машината за кубчета лед е спасителят. С натискането на един бутон устройството поставя купчина охлаждащи кубчета в скута ви и можете да осигурите на всичките си приятели вкусна студена напитка.

Image
Image

5. Дрон

Вече имахме разхлаждането, забавлението и зареждането, но разбира се, вие също искате да имате хубав спомен от онези хубави дни заедно в жегата. Можете да направите това с обикновена снимка от телефона си, но също така е страхотно да се приближите до приятелите си с готина джаджа.

С дрон можете лесно да заснемете страхотна групова снимка от творчески ъгли и височини, които лесно превъзхождат всяка нормална снимка. Правилата за дронове са затегнати от тази година, но можете да хвърлите мобилно хвърчило като DJI Mini 2 във въздуха без да се притеснявате.

Популярна тема