5 неща, които искаме да видим в Battlefield 6

Съдържание:

5 неща, които искаме да видим в Battlefield 6
5 неща, които искаме да видим в Battlefield 6
Anonim

Вече знаем, че Battlefield 6 трябва да излезе до края на тази година, но не сме съвсем сигурни какво да очакваме освен няколко слухове. Във всеки случай, ще научим повече за следващото поколение Battlefield през пролетта, но вече има 5 неща, които искаме да видим в популярния шутър. Надяваме се, че DICE ще покаже всички тези неща, когато разкрие играта през пролетта.

По-висок брой играчи

Този слух се носи от известно време и изглежда донякъде се потвърди на последната среща на EA с инвеститорите. Все пак е важно да споменем, че искаме да видим по-висок брой играчи в Battlefield 6. От началото на Battlefield максималният брой играчи на ниво е фиксиран на 64 играчи, което беше впечатляващо в началото, но вече не е наистина.

Виждали сме игри, които надхвърлят ограничението от 64 играчи, така че е време Battlefield също да се премести. Избягайте от идеята за 32 срещу 32 и увеличете масово броя на тези играчи. DICE изглежда вече са фанатични по този въпрос, но все още не е ясно докъде всъщност са стигнали. Едно от нещата, които искаме да видим, е 128 срещу 128 в Battlefield 6, което наистина ще създаде усещането за пълномащабна война.

Image
Image

По-големи нива

С по-голям брой играчи, разбира се, ще имате нужда и от по-големи нива в Battlefield 6. Досега всяко ново издание на Battlefield получаваше най-голямата карта от поредицата досега. През последните няколко години тези нива се смятаха за твърде големи за текущия брой играчи, които могат да бъдат в лобито, но с нарастването на броя на играчите, нивата също могат да се увеличат.

По-големите нива също дават на DICE възможността да дадат на играчите още повече усещане за цялостна война. Емблематичният режим Conquest винаги е бил в челните редици на големите бойни полета и с по-големи нива и по-висок брой играчи става само по-добър. Ето защо тази точка също е в списъка с неща, които искаме да видим в Battlefield 6.

Image
Image

Връщане към модерния времеви период

След набезите в Първата световна война и Втората световна война, време е Battlefield 6 да се завърне в модерна ера. Battlefield 4 и Bad Company 2 все още се смятат за две от най-добрите части на популярната поредица шутъри и двете имаха модерна обстановка. С добавянето на тайно великденско яйце в Battlefield 4, DICE може също да намекне за връщане към модерните времена.

Ще бъде глътка свеж въздух за всеки, който не харесва бързия геймплей на Call of Duty и предпочита да присъства на по-мащабни битки. В момента единствените големи шутъри в съвременната епоха са Call of Duty Modern Warfare и празникът на потта, наречен Rainbow Six Siege. И двете игри няма да грабнат средния фен на Battlefield, както направи Battlefield 4, така че искаме да видим Battlefield 6 отново да спечели сърцата ни с модерна обстановка.

Image
Image

Повече персонализиране

Едно от нещата, които DICE направи добре с Battlefield 5, беше високото ниво на персонализация, но връщането към модерните времена отваря вратата към много повече уникални опции за персонализиране. Не говорим само за външния вид на вашия войник, но и за оръжията, които можете да използвате. Battlefield 4 беше наистина силен в това с огромно количество оръжия и повече от достатъчно разширения, за да направи оръжията ви по-добри.

Battlefield 6 ще отвори вратата за това отново, когато се върнат в модерната епоха. Тогава вероятно по-малко фенове ще имат проблеми с факта, че можете да играете като жена в мултиплейър, което беше доста дискусионна точка в Battlefield 5. Любопитни сме какво точно ще направи DICE с персонализацията, но ако зависи от EA, със сигурност ще има козметични продукти за продажба, защото микротранзакциите носят много пари за скандалния издател.

Режим динозавър

Това може да е малко лудо, но режимът на динозавър би бил чудесен за Battlefield 6. Разработчиците от DICE флиртуват с динозаврите в играта още от Battlefield 4. Виждали сме и Мегалодон в няколко игри от поредицата Battlefield, който технически не е динозавър, а праисторическо създание.

Това би бил идеалният начин за DICE да се състезава с популярния режим на зомбита от Call of Duty. Концепцията на режима за динозаври несъмнено ще бъде много подобна на зомбитата в Call of Duty, но с динозаврите все пак ще има уникален обрат за привличане на играчи. Особено след разочароващия Firestorm, Battle Royale режимът на Battlefield 5, DICE ще търси нов уникален режим в Battlefield 6, за да запази серията на върха на хранителната верига, точно като T-Rex.

Популярна тема