Най-добрите ергономични клавиатури - Технически четвъртък

Съдържание:

Най-добрите ергономични клавиатури - Технически четвъртък
Най-добрите ергономични клавиатури - Технически четвъртък
Anonim

Ключът към ергономичната работа всъщност е ръцете ви да работят между раменете ви, поради което много ергономични клавиатури са оформени по такъв начин, че винаги да имате правилната позиция за ръцете си. В дългосрочен план това трябва да гарантира, че китките ви ще страдат по-малко и това разбира се е чудесно, защото технологията все още не е готова да получи напълно ново тяло. Затова този технически четвъртък ще се потопим в света на най-добрите ергономични клавиатури, за да сме сигурни, че можете да се погрижите за тялото си.

Ергономична клавиатура на Microsoft

Вероятно сте виждали тази клавиатура в офис или нещо подобно. Най-добрите ергономични клавиатури на Microsoft са изключително популярни и не са особено скъпи в сравнение с конкуренцията. Извивката в средата на клавиатурата гарантира, че ръцете ви винаги работят в раменете ви за идеалната ергономична позиция. Идеалната клавиатура, ако трябва да пишете много за работата си и не използвате много мишка.

Image
Image

Logitech K860

Logitech K860 също заслужава място сред най-добрите ергономични клавиатури. Клавиатурата е не само много подобна на тази от Microsoft по-горе, но има и много от същите предимства, като извивката в средата, например. Така че защо клавиатурата на Logitech е по-скъпа? Е, K860 е безжичен, така че няма да ви притесняват досадните кабели. Има обаче още един недостатък под формата на батерии, за които, разбира се, също трябва да платите.

Image
Image

Gofreetech GFT-K002

Може би повече търсите бюджетен вариант по отношение на най-добрите ергономични клавиатури. Тогава GFT-K002 може да е нещо за вас, защото клавиатурата е много по-евтина от конкуренцията. Може да нямате огъване на клавиатурата, но имате безжичните функции, които има клавиатурата на Logitech. Разбира се, проблемът с батерията се появява отново, но с GFT-K002 имате тихи клавиши, така че не чувате тиктакането.

Image
Image

Razer BlackWidow V3

Разбира се, има шанс да не търсите клавиатура за вашата работа, а точно защото искате да играете ергономично отговорно. Razer BlackWidow V3 е една от най-добрите ергономични клавиатури на пазара. Голям брой професионални играчи използват тази клавиатура по време на големите турнири. С механичните превключватели в клавиатурата почти не забелязвате, че сте заети, а след това имате и красиво осветление на заден план.

Image
Image

R-Go Tools Goldtouch Travel Go2

Разбира се, би било идеално, ако можете да носите своята ергономична клавиатура навсякъде със себе си. За щастие има R-Go Tools с Goldtouch Travel Go2, ергономична клавиатура, която можете да сгънете и вземете със себе си. Тъй като клавиатурата е сгъваема, можете също да зададете идеалния ъгъл за работа. Сгъваемостта също така означава, че клавиатурата е доста малка, но това ви дава достатъчно място, за да може мишката да работи в раменете ви по ергономично отговорен начин.

Tech Thursday: Най-добрите ергономични клавиатури

Надяваме се, че успяхме да ви помогнем този технически четвъртък в търсенето на най-добрите ергономични клавиатури. Особено сега, когато трябва да работим известно време у дома, е важно да обърнем внимание на тялото си. И все пак искате чаша хубаво кафе, докато работите, защото това прави работния ден малко по-поносим. Също така не забравяйте, че Европейското първенство е зад ъгъла и че все още може да имате нужда от нов телевизор, за да се насладите максимално на футболния турнир.

Популярна тема