Топ 5 кооперативни игри за 2021 г

Съдържание:

Топ 5 кооперативни игри за 2021 г
Топ 5 кооперативни игри за 2021 г
Anonim

Почти всяка година се появяват страхотни кооперативни игри, в които можем да обединим силите си със сродна душа. Миналите E3 шоута със сигурност се изплатиха по отношение на нови съобщения и трейлъри. Ако имате кооперативни приятел, който смятате, че прави добре смазана машина, тогава определено не трябва да пропускате тези кооперативни игри тази година.

5. Halo Infinite

Започваме с изключителния за Xbox Halo Infinite, който получава пълен режим на кооперативна история. Разработчикът 343 вече даде някои важни подробности за него миналата година. Например кампанията поддържа разделен екран за двама играчи, но също така и онлайн кооперация за четирима играчи.

От самото начало на франчайза Halo местният мултиплейър е основен център. И така, докато тази способност блестеше в отсъствието си, когато Guardians излезе, режимът беше обявен отново за предстоящия Infinite. 343 обърна внимание и се съобразява с това, което феновете искат!

Излизането на Halo Infinite е насрочено за септември тази година за Xbox One, Xbox Series X и S и PC.

4. Evil Dead: The Game

Evil Dead все още не е приключил с вас! Със завръщането на Брус Кембъл като емблематичния Аш Уилямс в кооперативна игра, базирана на зомбитата Evil Dead, можем да погледнем назад към нещо много интересно. Изключително ужасната атмосфера вече капеше от трейлъра, който беше показан по време на E3. Играйте с няколко играча през историята в кооперативна игра и отървете гротескните зомбита с моторни триони, брадви и други оръжия от крайниците им. В Evil Dead има и PvP режим, в който можете да изберете не само страната на хората, но и тази на немъртвите.

Evil Dead: Играта ще бъде пусната някъде през 2021 г. за PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S и PC.

3. Far Cry 6

Ubisoft флиртуваше все повече и повече с кооперацията в предишните Far Cry's. Във Far Cry 6 пътувате до остров Яра, измислена версия на Куба, в която "El Presidente" Антон Кастило има власт. За да го свалите от трона, ще се сблъскате с дълга битка, но със сигурност не е нужно да го правите сами. Точно като Far Cry 5, цялата история може да бъде преживяна с двама души. Следователно огромната свобода, която получавате, е идеална за създаване на хаос като дуо по улиците на привидно райския остров. Така че не се сдържайте, а го направете толкова кисел заедно с винаги толкова стоическия Джанкарло Еспозито, колкото можете!

Far Cry 6 излиза на 7 октомври за PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S и PC.

2. Rainbow Six: Extraction

Името е променено, това все още е същата игра като Rainbow Six: Quarantine, обявена през 2019 г. В това, което сега се нарича Extraction, вие се изправяте срещу извънземен вирус като екип от елитни войници до трима мъже. Тези, които са запознати с тактическата Rainbow Six: Siege, вероятно ще бъдат изненадани от избора, който Ubisoft реши да направи с франчайза.

Реализмът е изоставен за едно вълнуващо кооперативно изживяване, което ви изправя заедно като най-добре обучените оператори в света в една изцяло нова опасност. Въпреки че не е съвсем нов. Ако сте играли Siege много, вероятно ще си спомните ограниченото време Outbreak събитие от 2018 г. Играчите имаха дегустация по това време, защото това краткотрайно събитие беше семето за това, което сега се превърна в пълна игра!

Rainbow Six: Extraction излиза на 16 септември за PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S и PC.

1. Back 4 Blood

Измина повече от десетилетие, откакто се появиха игрите Left 4 Dead и успяхме масово да избиваме зомбита. Поредицата издъхна (засега) само след две части. Все пак не е нужно да се давим в носталгия. Студиото зад него, Turtle Rock, се завръща към корените си с Back 4 Blood. И тази игра изглежда поне толкова брутална!

Очаквайте орди от зомбита и галони кръв, събрани в приповдигаща атмосфера в Back 4 Blood. Точно както в Left 4 Dead, взимате оръжия рамо до рамо с до трима други играчи. В допълнение към режима на кооперативна история, можете също да се биете помежду си в PvP режим с осем играча, напомнящ на Evolve.

Back 4 Blood излиза на 12 октомври за PlayStation 4, PS5, Xbox One, Xbox Series X и S и PC. Ако не можете да чакате толкова дълго и искате да изпробвате играта по-рано, можете да се регистрирате за отворената бета версия през август.

Популярна тема