5-те най-добри Assassin's Creed игри за игра през 2021 г

Съдържание:

5-те най-добри Assassin's Creed игри за игра през 2021 г
5-те най-добри Assassin's Creed игри за игра през 2021 г
Anonim

Assassin's Creed Valhalla

Като най-новото заглавие във франчайза на Assassin's Creed, Valhalla разбира се е една от най-добрите игри за игра през 2021 г. Не само защото играта дори не е имала шанс да остарее, но и заради здравата механика, красивия свят, завладяващата история и актуализациите, които Ubisoft продължава да пуска. Valhalla е най-продаваната игра на Assassin's Creed до момента с причина.

В Assassin's Creed Valhalla играчите поемат контрола над Eivor, викинг, който трябва да напусне Норвегия по политически причини. Заедно със своя полубрат Сигурд, той решава да отиде в Англия и да започне свое собствено кралство там. Това, разбира се, е по-лесно да се каже, отколкото да се направи и ще трябва да се поиска необходимата подкрепа от скандинавските братя, но също и от саксонските владетели.

По време на приключението можете да изследвате всяко кътче на Англия, красиво проектирано от Ubisoft. От ледения север до зелените хълмове и белите скали на юг. Разбира се, скритото острие и брадвата на Eivor ще бъдат редовно цапани с кръв по време на тези пътувания, защото Англия е пълна с врагове. Включително Ордена на древните, по-известен като тамплиерите.

Историята на Eivor все още не е приключила. След стартирането на Wrath of the Druids и The Siege of Paris, Ubisoft има и трето разширение. Докъде ще ни отведе DLC все още не е официално потвърдено, но има някои подозрения…

Image
Image

Assassin's Creed Unity

Можем да ви чуем да си мислите: какво, по дяволите, прави изпълнена с грешки игра като Assassin's Creed Unity в този списък? Напълно разбираме това, защото около стартирането състоянието на играта беше аха. много съмнително. От ужасяващи лица, състоящи се само от чифт очи и зъби, до „кинематографична“скорост на кадрите.

Също така не е изненадващо, че много хора са се отказали от играта веднага, защото точно както Cyberpunk 2077 доказа миналата година, игра, пълна с грешки, е по-разочароваща, отколкото забавна. Но Ubisoft работи усилено върху играта оттогава и през 2021 г. заглавието е технически наред. И така можем да се насладим на цялата красота, която Assassin's Creed Unity предлага без притеснение.

Unity е всичко друго, но не и лоша игра. Арно Виктор Дориан е интересен убиец, който по онова време е само в сянката на Ецио Аудиторе ди Фиренце. Париж също е един от най-красивите градове във франчайза на AC и наистина се чувствате като в центъра на Френската революция, с хора навсякъде в картината. Париж наистина диша. Добавете към това предизвикателната бойна система, чисто новата паркур механика по онова време и страхотния фокус върху стелта и имате игра Assassin's Creed, която наистина трябва да играете.

И още дори не сме споменали мисиите с черна кутия. Unity е идеалният пример за това колко разнообразни и специални могат да бъдат мисиите за убийство във франчайза, като играчите избират как да унищожат целта си за постоянно. Всъщност Ubisoft реши да върне тези мисии със скорошното DLC Siege of Paris за Valhalla.

Image
Image

Assassin's Creed Origins

След девет заглавия от франчайза на Assassin's Creed, които до голяма степен следваха същата формула, френският разработчик реши, че е време през 2017 г. да направи основна ревизия на цялата серия. Нямаше годишно издание, така че играчите изведнъж трябваше да бъдат търпеливи за новото заглавие от франчайза: Assassin's Creed Origins.

Тази игра не само пренесе франчайза в далечното минало, но и въведе много повече RPG елементи. Можете да повишите ниво, да отключите нови умения и има безброй оръжия за намиране. Напълно различно изживяване от това, което играчите очакват от франчайза на Assassin's Creed.

Въпреки че оттогава излязоха две нови заглавия - и навлязоха по-дълбоко в RPG аспекта - Assassin's Creed Origins определено си заслужава да се играе. Само заради настройката. Египет през първи век преди новата ера е невъобразимо красив. От градовете, изпълнени с култура и древните пирамиди до разнообразната флора и фауна. Главният герой Bayek също е дълбок и интересен герой, който ще направи всичко, за да завърши личната си мисия за отмъщение.

Image
Image

Assassin's Creed IV: Black Flag

След като историята на Дезмънд приключи в Assassin's Creed III, беше малко съмнително по какъв начин франчайзът ще тръгне с битката между тамплиерите и асасините. Със следващото заглавие Ubisoft реши да се съсредоточи много малко върху това и да даде на играчите ваканция на Карибите и да играят пират.

Не е тайна, че Black Flag всъщност не е добра игра за Assassin's Creed, но заглавието все още е една от най-добрите игри за Assassin's Creed, които можете да играете през 2021 г. Следите ли го още? Black Flag е може би най-добрият пиратски симулатор, който можете да намерите в момента.

Играчите поемат контрола над Едуард Кенуей, уелсец, който решава да спечели парите си, като върши престъпна работа в морето. Първоначално това не работи много добре, но скоро получавате контрол над собствения си тримастър и срещате цял набор от емблематични пирати. Докато в други игри се сблъсквате с интелектуални величия като Da Vinci, в Black Flag се изправяте лице в лице с Blackbeard, Benjamin Hornigold, Charles Vane, Calico Jack и Anne Bonny. Мечтата на пиратския фен!

Image
Image

Assassin's Creed II & Brotherhood

Докато сме виждали много убийци да идват и си отиват, Ецио Аудиторе ди Фиренце все още остава най-обичаният убиец за мнозина. Италианецът умееше да очарова всеки геймър с младежката си невинност и чар и приключението му беше проследено с голямо удоволствие в три игри. Ецио също беше напълно различен герой от ледения Алтаир от оригинала.

Въпреки че са малко остарели през 2021 г. (въпреки ремастерите отпреди няколко години), Assassin's Creed II и Brotherhood със сигурност не трябва да липсват в този списък. Да, изневерихме малко, като назовахме две заглавия, но игрите са толкова тясно свързани, че можете да ги играете като една история подред.

В допълнение към здравата история на двете игри, можете също да посетите най-красивите градове от италианския Ренесанс. Все още е голямо удоволствие да разгледате Флоренция, Венеция, Рим и Форли. Лесно бихте могли да бъдете дигитален турист през целия ден.

Това са игрите от Assassin's Creed, които според нас са най-добри за игра през 2021 г. Но кое е любимото ви заглавие от франчайза в момента? Кажете ни в коментарите!

Популярна тема